Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Liviu Ignat urca 238 de pozitii in GPI si este cel mai bine clasat jucator din Romania

Autor: | 04/05/2012

Liviu Ignat

Liviu Ignat

Rezultatele jucatorilor romani de poker din ultima perioada au avut efect in clasamentul Global Poker Index, Player Of The Year.

Astfel, in urma rezultatului de la EPT Monte Carlo, unde a ocupat locul 42 din 665 de jucatori, Liviu Ignat a devenit cel mai bine clasat jucator din Romania in clasamentul Player of The Year. Acest rezultat l-a propulsat cu 238 de pozitii mai sus, si acum Liviu se afla pe locul 98 din cei 1000 de jucatori care apar in clasament.

El a reaparut si in clasamentul GPI 300 din aceasta saptamana, unde a intrat pe locul 210.

Mihai Manole este si el pe locul 205, ajungand aici in urma rezultatului de la EPT Berlin unde a terminat pe locul 54 din 745 de jucatori. In clasamentul Player Of The Year, Manole se afla pe pozitia 119.

Un side event din cadrul EPT Berlin l-a adus si pe Dan Murariu pe locul 249 in GPI 300. Probabil ca un rezultat bun la Unibet Paris il va mentine pe Dan Murariu in GPI 300 si il va ridica de pe pozitia 528 in clasamentul Player Of The Year.

Castigarea Main Eventului PokerFest Piatra Neamt de catre Robert Cezarescu, l-a adus pe acesta pe locul 252 in GPI 300 si pe locul 333 in clasamentul Player Of The Year. Participarea in cat mai multe evenimente PokerFest si clasarea in bani poate aduce pe oricine intre cei mai buni jucatori din lume.

Anton Ionel, jucatorul roman cu cele mai mari castiguri din turnee se afla pe locul 926 in clasamentul Player Of The Year si speram ca va reusi sa ia un trofeu cat de curand pentru a se pastra intre cei mai buni jucatori de turnee din lume.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!