Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Liviu Ignat si Jens “Jeans” Kyllonen atacati de hackeri in Barcelona

Autor: | 06/09/2013

Finlandezul Jens “Jeans” Kyllonen, unul dintre cei mai respectati jucatori de high-stakes online, a inceput ieri un topic pe forumul 2+2 in care ii avertiza pe ceilalti jucatori care sunt in Barcelona ca in ultimele zile au avut loc mai multe scam-uri in capitala Catalana.

Totul a inceput cand “Jeans” si Liviu “0human0” Ignat au urcat in camerele lor din luxosul hotel Arts din Barcelona si au observat ca nu pot deschide usa, card-ul camerei fiind anulat. Dupa ce au fost la receptie sa primeasca un nou card acestia s-au incuiat in camere doar ca sa observe ca laptop-urile le-au disparut. Imediat acestia au anuntat staff-ul hotelului ca laptop-urile au fost furate dar in aproximativ 10 minute cand s-au intors in camera laptop-urile au aparut la loc ca printr-o minune … insa cu o schimbare neplacuta: ambele laptop-uri aveau un virus Trojan instalat.

“Eu si Liviu Ignat am patit acelasi lucru. Cheia camerei nu functiona, ne-am dus la receptie pentru a primi o noua cheie. Cand m-am intors in camera am observat ca laptop-ul disparuse. Am plecat 10 minute sa anunt staff-ul si cand m-am intors laptop-ul era la locul lui. Cu siguranta nu suntem singurii care am patit asta. Spuneti-le tuturor celor care au stat la Arts Barcelona sa nu se joace pe laptop-uri. Acest virus inregistreaza istoria mainilor din moment in care a fost instalat” a scris Jens Kyllonen pe 2+2.

PokerStars confirma reclamatiile

Lee Jones, PokerStars Head of Poker Communications, confirma povestea lui Jens Kyllonen in topicul creat pe 2+2. “Cunoasteam doar doua cazuri dar pot fi mai multe. Managerul Securitatii de la PokerStars lucreaza acum cu personalul responsabil pentru securitatea de la hotelul Arts pentru a afla cine a facut asta. Intre timp, daca stati la hotelul Arts va sfatuim sa tineti laptop-ul in seiful din camera. Daca credeti ca nu este suficient de sigur puteti cumpara un lacat pentru laptop si sa il prindeti de ceva sigur in camera sau daca nu puteti face asta luati laptop-ul cu voi tot timpul. Schimbati-va parola laptop-ului imediat. Va sfatuim sa sa folositi un antivirus sau un detector de Trojan inainte sa va jucati poker online. Stiu ca este dificil dar nu ar fi o idee rea sa va curatati laptop-ul si sa reinstalati toate programele inainte sa va intoarceti la mese. Este o situatie foarte trista. Toti angajatii nostri si cei ai hotelului Arts trateaza acesta problema cu maxima importanta. De asemenea am cerut ajutorul politiei din Barcelona” a scris Lee Jones pe 2+2

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!