Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Liviu Ignat si Dorin Rauta au fost eliminati din Main Event-ul EPT. Campionul WCOOP, Fedor Holz se indreapta spre masa finala

Autor: | 27/03/2015

fffffJucatorii romani de poker Liviu Ignat si Dorin Rauta, singurii care mai puteau aduce Romaniei o masa finala la Main Event-ul EPT din Malta,  au fost eliminati in cursul zilei de joi. Primul care a iesit din turneu a fost Dorin Rauta care apucase sa stea la mese foarte putin. Pe un board JQK, Dorin Rauta intra all-in cu nuts AT si este platit de JJ care se afla in mana lui Jean Montury. Din pacate turn-ul 3 si river-ul 3 ii fac full francezului si Dorin iese din turneu cu capul sus pe pozitia 52, primind un cec in valoare de 14750 euro.

Ceva mai tarziu, Liviu Ignat, care fusese laudat din nou ca fiind jucatorul exceptional de cash online din spatele userului “0human0”, a fost eliminat de suedezul Alexander Ivarsson, A5s v AQ in situatie de all-in, fara ajutor din pacate pentru jucatorul nostru care a iesit din concurs pe locul 35 fiind recompensat pentru evolutia sa cu 17100 euro.

fgggggggggggggggggg

In turneu au mai ramas 23 de jucatori care se vor intoarce la mese vineri incepand cu ora 13:00, in cursul zilei urmand sa se stabileasca si masa finala care va fi transmisa in direct aici.

Chipleader-ul competitiei este cehul Antonin Duda (3.476.000), secondat de neamtul Fedor Holz, campionul WCOOP care l-a eliminat pe Solyom Nandor si care are un stack de 3.176.000, pe pozitia a 3-a aflandu-se un alt neamt, Hossein Ensan (2.639.000).

clasament

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!