Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Liviu Ignat la un pas de masa finala Sunday Million. Alin Medesan si “gigibaston” printre marii castigatori din weekend

Autor: | 22/12/2014

gigibaston a obtinut cel mai mare premiu din acest weekend intre jucatorii din Romania

gigibaston a obtinut cel mai mare premiu din acest weekend intre jucatorii din Romania

Dupa rezultatele frumoase de weekendul trecut, in care “bostanu24” a luat locul 2 la Sunday Million, Dan Murariu locul 4 la Sunday Warm-Up, iar Tbn220 locul 3 la un eveniment Super Knockout, a venit vremea sa trecem in revista alte 3 rezultate foarte bune obtinute de jucatori grei ai pokerului din Romania.

Liviu Ignat “0human0” a fost foarte aproape sa ajunga la masa finala Sunday Million, insa din pacate a fost eliminat pe locul 18 si a incasat un premiu de numai 3.591$ pentru aceasta performanta. El a fost cel mai bine clasat roman in cel mai mare turneu al saptamanii.

Alte doua rezultate mari au fost obtinute de Alin Medesan “madalain” si Andrei Belus “gigibaston” dupa cum aflam pe forum de la GiveUpDude. Astfel, “madalain” a luat locul 1 la turneul Hotter 16.5$ si un premiu de 18.017,25$, reusind sa treaca de un field de 7894 jucatori.

Cel mai consistent premiu a fost castigat de Andrei Belus “gigibaston” care a incasat 23.049,53$ facand un deal egal cu jucatorul de pe locul 1. Castigul a fost obtinut in turneul Hotter 75 care a avut un field de 2386 jucatori, iar “gigibaston” a terminat pe locul 2.

Le dorim succes in continuare tuturor grinderilor Romani de turnee care se pare ca au prins un sfarsit de an foarte bun.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!