Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Liviu Ignat este 2nd ChipLeader al zilei 1A in cadrul Main Event-ului EPT Malta

Autor: | 23/03/2015

102d2015fdDuminica a inceput principala atractie a festivalului de poker EPT Malta, Main Event-ul cu buy-in de €5,300 care la sfarsitul saptamanii va propulsa un nou campion EPT.

In ziua 1A s-au inscris 260 de jucatori printre care si doi reprezentanti ai tarii noastre: Vlad Darie si Liviu Ignat. Daca primul a fost eliminat foarte repede si nu a apucat sa stea la masa de joc mai mult de cateva ceasuri, Liviu a avut un parcurs impresionant si a terminat ziua pe locul 2 la fise cu un stack de 161.900, imediat in spatele grecului Evangelos Tsairis care a reusit sa stranga 180.300 chipsuri.

Printre jucatorii eliminati in ultimele maini s-a numarat si profesionista Liv Boeree, membra in Team Pokerstars Pro, dar si Miss Finlanda, Sara Chafak (foto), o prezenta mai mult decat agreabila la masa de joc.

ggggg

Programul Main Event-ului este dupa cum urmeaza: in cursul zilei de luni este programata Ziua 1B incepand cu ora 13:00, marti de la aceeasi ora va avea loc Ziua 2, miercuri, joi si vineri sunt programate zilele 3, 4 si 5 iar sambata de la 13:00 ora Romaniei masa finala.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!