Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Livestream: Victor Paraschiv la masa finala WPT Merit Cipru

Autor: | 09/08/2012

Victor Paraschiv WPT Cipru

Victor Paraschiv la WPT Cipru. Foto: PokerNews.com

In urma cu cateva zile in ultimii 53 de jucatori de la World Poker Tour Merit Cipru mai era un jucator roman: Victor Paraschiv. Iata ca dupa 2 zile intense de joc, el a reusit sa ajunga la masa finala cu alti 5 jucatori, in lupta pentru titlul World Poker Tour si un premiu de aproape 290.000$.

Pana acum s-a jucat poker timp de  5 zile si nu mai putin de 329 jucatori au platit taxa de intrare de 4400$, strangand astfel un fond de premii de peste 1 milion $, cu o mare parte din bani fiind acordati ultimilor 6 care vor juca astazi in ultima zi a turneului.

Ziua a inceput cu 18 jucatori, iar jucatorul din Romania a ocupat mereu unul din ultimele 6-7 locuri. Lucrurile s-au schimbat cand a jucat o mana cu Walid Bou Habib in care Victor a deschis, Walid a facut 3bet, Victor a facut 4bet si Walid s-a pus all in primind call.

Paraschiv a aratat Q Q , iar Walid T T. Board-ul a fost unul fara prea mari emotii si Victor Paraschiv a ajuns astfel sa aiba peste 1 milion de fise si a ajuns printre primii clasati. S-a mentinut acolo pana aproape de final cand a ajuns pe locul 5 din 6 cu ~40BB.

Masa nu este una usoara si toata lumea se gandeste la un succes al lui Marvin Rettenmaier, care a castigat si ultimul eveniment WPT in luna Mai a acestui an. El a fost cel mai short la un moment dat si a reusit sa ajunga pe locul 3 la masa finala cu peste 2 milioane de fise. Tot el a fost implicat si in una dintre mainile care au starnit multe reactii printre cei prezenti in jurul mesei, mana care la acel moment il dadea ca sigur viitor eliminat.

Sam El Sayed a deschis la 32,000 din buton, Marvin Rettenmaier pariaza  92,000 din small blind si El Sayed da call. Flopul vine Kspade Tclub 5spade si Rettenmaier face check-call la un pariu de  71,000 din partea lui  El Sayed. Pe turn a venit un  – Adiamond – pe care ambii jucatori dau check si pe river a venit un  Jdiamond. Rettenmaier face un pariu de 136,000 fise. El Sayed il intreaba cate fise mai are. Rettenmaier ii arata cele  140,000 fise ramase si  El Sayed anunta ca este all-in. Rettenmaier capata toate nuantele de rosu cand foldeaza si vede la El Sayed 8heart 7club  – un bluff in toata regula!

Ran Azor, chipleaderul, este si el un jucator de temut care are aproape 1,5 milioane de $ castiguri in circuitul WPT.

Clasamentul jucatorilor la masa finala dupa numarul de fise este:

1
Ran Azor 2,405,000
2
Arthur Voskanyan 2,003,000
3
Marvin Rettenmaier 2,002,000
4
Kiryl Radzavonau 1,865,000
5
Victor Parashiv 1,115,000
6
Joseph El Khoury 435,000
Urmareste masa finala live

Ne face placere sa inauguram noul site unde poti vedea streamuri live de la cele mai importante turnee de poker din lume, cu o masa finala WPT la care este prezent si un jucator roman.

Veti putea urmari transmisia live pe Holdem Livestream, incepand cu ora 13:30 ( delay de 30 minute ) si cu comentariu in limba engleza a legendarului Jesse May care ii va avea invitati pe Michael Mizrachi si Domink Nitsche. Transmisia este sponsorizata de PartyPoker.com

 

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!