Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

liv_hbk a acordat un interviu pentru Holdem.ro dupa castigarea turneului Sunday Million

Autor: | 21/11/2013

Liviu BarthaProbabil ca nu mai este nici un jucator de poker din Romania care sa nu fie la curent cu performanta extraordinara a lui “liv_hbk” de pe PokerStars care a castigat in weekend cel mai prestigios turneu din pokerul online – Sunday Million.

Sunday Million este cel mai mare turneu din industria pokerului online care se desfasoara regulat. In fiecare duminica, mii de jucatori intra in turneul cu un buy in de 215$ si spera sa ia o parte din fondul de premii situat la o medie de aproximativ 1,5 mil $ in fiecare saptamana. Doyle Brunson spunea despre Texas Holdem ca este Cadillacul pokerului. Putem spune fara sa ne gandim prea mult ca Sunday Million este Cadillacul turneelor de poker online si visul oricarui jucator de turnee.

La doar 23 de ani, Liviu Bartha ( liv_hbk pe PokerStars) a reusit in acest weekend sa se impuna in fata a peste 7000 de jucatori de poker din intreaga lume castigand turneul Sunday Million dupa putin peste 12 ore de joc. L-am prins pentru un mic interviu la cateva zile dupa aceasta victorie.

Puteti citi interviul complet pe forum, unde cei interesati pot sa vada si Hand History care ne-a fost pusa la dispozitie de Liviu.

Interviu Liviu Bartha ( ” liv_hbk ” pe PokerStars ) – Castigator Sunday Million

Multumim pentru interviu si mult succes in continuare!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!