Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

La ce varsta poti participa la jocuri de noroc in diferite state ale lumii

Autor: | 10/02/2015

casino-nightDaca calatoriti in diferite tari si vreti sa intrati in cazinouri pentru a juca poker ori pentru a va distra putin jucandu-va la ruleta, trebuie sa stiti ca exista limite diferite de varsta, iar daca nu va informati bine inainte s-ar putea ca planurile voastre sa fie date peste cap.

Sa incepem cu Franta acolo unde varsta minima a celor care doresc sa se implice in activitati ce au legatura cu gamblingul este 18 ani. Limita era 21 de ani, insa din 1987 pragul a fost scazut la 18. Avand in vedere ca si in Romania este tot 18 ani, nu ar trebui sa aveti prea mari probleme atunci cand, dupa ce ati vizitat Parisul, v-ati hotarat sa testati si jocurile cash din numeroasele cazinouri aflate in capitala Frantei. Bariera a fost coborata de la 21 la 18 ani cu ceva timp in urma si in Bahamas, dar si in 12 din cele 16 state ale Federatiei Germane.

Portugalia este o alta tara vizitata anual de zeci de mii de romani, acestia petrecand majoritatea timpului in orase precum Porto, Lisabona sau Insula Madeira. Daca aveti un prieten portughez si vreti sa intrati impreuna intr-un cazino pentru a juca poker, trebuie sa stiti ca aceasta tara are o politica unica in ceea ce priveste varsta minima acceptata. Pentru straini varsta minima este 18 ani, insa pentru cetatenii portughezi varsta minima acceptata este 21 de ani. Cateva cazinouri portugheze accepta insa persoane doar peste varsta de 25 de ani.

Multe state ale lumii cred ca responsabilitatea in ceea ce priveste activitatile de gambling vine odata cu atingerea varstei maturitatii, adica a pragului de 18 ani. Este si cazul Canadei care accepta persoane peste 18 ani, insa nu si cel al Statelor Unite unde limita minima de varsta in cele mai multe cazinouri este 21 de ani. Cea mai scazuta limita de varsta este in Anglia, acolo unde in anumite sali ce ofera jocuri de noroc dar si in incinta multor loterii varsta minima este 16 ani. Belgia trateaza cazinourile ca un fel de cluburi sociale private unde de multe ori este nevoie de un asa-numit “membership card”. Varsta limita acceptata de cazinourile belgiene este 21 de ani.

Pana in 1990 in Bulgaria nu puteau intra in cazinouri decat turistii straini. De atunci, acestea sunt deschise si cetatenilor bulgari, insa pentru toata lumea varsta limita este 18 ani. Si state nordice precum Danemarca sau Finlanda au aceeasi limita de varsta de 18 ani. Multe restaurante sau baruri din tarile nordice pun la dispozitia clientilor si jocuri de noroc precum slot machines.

Grecia este probabil tara vizitata de cei mai multi turisti romani, in special in sezonul estival. Desi multe jocuri de noroc sunt considerate a-si avea originea aici, varsta minima acceptata de statul elen este de 23 de ani. Grecii nici nu vor sa auda ca persoane tinere pana in aceasta varsta sa treaca pragul cazinourilor elene, asa ca daca abia ati implinit majoratul si la vara v-ati programat o excursie acolo, ar fi bine sa uitati complet de gambling in perioada respectiva. In Spania varsta minima acceptata este 18 ani, in vreme ce la capatul lumii, in Noua Zeelanda, varsta minima este 20 de ani.

Desi cele mai multe state au varsta minima setata la 18 ani, este bine ca inainte sa calatoriti undeva sa va interesati inainte daca va incadrati in limitele impuse de fiecare stat in parte.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!