Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

“KPR16” marele castigator al weekendului la FullTilt Poker

Autor: | 01/04/2013

Weekendul este mereu o oportunitate deosebita pentru jucatorii de nosebleed sa-si incerce abilitatile unii in fata celorlalti, iar la acest sfarsit de saptamana KPR16 este cel care a pus stapanire pe banii adversarilor.

Kyle Ray a jucat in principal FLO8 in primele ore ale diminetii, cand a castigat 350,000$ impotriva lui Gus Hansen, Patrick Antonius si Phil Ivey, conform HighStakesDB. Ne intrebam daca KPR16 si-ar fi putut gasi adversari mai dificili de jucat si cu toate acestea sa fie cel mai mare castigator al zilei!?

La mesele de 2-7 Triple Draw s-a remarcat “Follow The Hawk”, care a jucat impotriva lui Viktor Blom, de la care a castigat aproximativ 300,000$. Suedezul a jucat apoi impotriva lui Ben Tollerene la mesele de CAP PLO, duel considerat ca fiind cel mai interesant al weekendului. TImp de 2 ore jumatate cei doi au aruncat cu all-inuri de 40 de big blinduri si potul maxim, de 80,000$, a fost atins de aproape 120 de ori!

Tollerene a castigat 353,000$ din aceasta confruntare, desi a pierdut cateva maini din cauza variantei, altfel castigurile sale intrecand jumatate de milion de $. Isildur1 a pierdut aproape 500,000$ ieri, fiind intre marii pierzatori ai zilei, alaturi de Gus Hansen, care a pierdut 5,5 milioane de $ in ultimele 5 luni la FullTilt!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!