Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

“Jungleman” castiga a doua etapa din Grupa A – Premier League

Autor: | 21/03/2013

Dupa ce Jonathan Duhamel a castigat prima etapa din grupa A a Premier League VI de la PartyPoker, a fost randul lui Jungleman, care a fost eliminat al doilea in etapa trecuta, sa iasa in evidenta.

Primul eliminat a fost Antonio Esfandiari, care este la prima aparitie in acest turneu. Magicianul a fost urmat de jucatorul care a terminat al doilea in etapa precedenta, englezul Sam Trickett care a pierdut un pot imens cu QQ impotriva KK.

Pe locul 6 s-a clasat Marvin Rettenmaier care a jucat short stack in primele nivele insa a reusit sa se dubleze de doua ori. Mana decisiva a fost impotriva lui Daniel “Jungleman” Cates, cu 99 impotriva la K4s. Flopul i-a adus lui Cates un K si l-a eliminat pe Rettenmaier pe locul 6.

Castigatorul en-titre, Scott Seiver, a terminat pe locul 5 dupa ce in prima etapa a acumulat 0 puncte si a iesit primul din joc. Negreanu a deschis jocul preflop cu JTo, iar Seiver a jucat call in pozitie cu A3s. Pe flop 23T jucatorii s-au pus all-in si Negreanu l-a eliminat pe Seiver.

Hellmuth a fost urmatorul jucator eliminat. Dupa un bluff bine construit al lui Daniel Negreanu, Hellmuth a pierdut ultimele chipuri cu KQ impotriva la 33, iar boardul nu l-a ajutat pe cel mai titrat jucator de la WSOP. Negreanu a fost eliminat apoi de catre Daniel Cates cu AT vs AK.

Jocul heads-ul dintre Jonathan Duhamel si Dan Cates nu a durat mult, iar mana cea mai importanta l-a gasit pe Duhamel deschizand jocul cu K8, 3bet al lui Cates cu AA, iar Duhamel a platit. Pe flop jucatorii s-au pus all-in si Duhamel nu a mai avut nicio sansa.

In clasamentul general, jucatorii se gasesc in urmatoarea ordine: Jonathan Duhamel, Daniel Cates, Daniel Negreanu, Sam Trickett, Marvin Rettenmaier, Phil Hellmuth, Scott Seiver si Antonio Esfandiari.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!