Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jucatorul de poker neamt Max Heinzelmann a murit in timpul somnului la varsta de 26 de ani

Autor: | 09/06/2017

59382b34d390430c438b4bc1 (1) Jucatorul de poker neamt Max Heinzelmann, runner-up in doua editii consecutive EPT, prezent in top 30 HendonMob Germania cu incasari de $ 1,834,643 in cariera, a murit saptamana trecuta in timp ce dormea. Fanii jucatorului german au sugerat ca acesta si-ar fi luat viata, insa prietena acestuia Lanni Deskins a dezmintit acest lucru si a declarat ca Max suferea de mai multe probleme de sanatate si ca decesul ar fi fost provocat de cauze naturale, la aceeasi concluzie ajungand si politia.
In ciuda castigurilor mari din circuit, Max a fost subiectul unei discutii incinse pe forumul 2+2 in urma cu ceva vreme, imprumutand bani de la mai multa lume si neplatindu-si datoriile inapoi. Ulterior el a declarat: “Imi pare nespus de rau pentru ce am facut si voi face tot posibilul sa-mi platesc datoriile inapoi si sa-mi corectez greselile pe care le-am facut. Nu ma astept sa mai fiu respectat vreodata si este in regula asa. Voi da totul pentru a plati inapoi banii cat de repede pot si a ma revansa pentru ceea ce am facut gresit. Sunt in contact cu toti carora le datorez bani si voi rezolva problema cat pot de repede”.
Site-ul de poker german Pokerfirma.de noteaza: “Max a trecut de-a lungul vietii prin toate up and down-urile specifice carierei unui jucator de poker. Acum el si-a gasit linistea eterna. Pe 31 mai Max a murit si pe 9 iunie el va fi ingropat. RIP” . Pokerfirma.de a completat: “Dupa ce a facut cateva lucruri de care nu este mandru, el a incercat sa-si faca ordine in viata. De-asemenea ne-a contactat cu rugamintea sa-i permitem sa inceapa o noua viata si sa-i stergem cateva mesaje”.
Parintii si familia au postat un mesaj in ziarul local Ostalbtrauer: “Dintr-o data si inexplicabil ai fost luat dintre noi prea devreme. In dragoste si in doliu…” , alaturi de un poem:

“Daca ma cautati, cautati-ma in inima voastra…Acolo am gasit un sentiment de apartenenta prin care va voi insoti mereu”

Apogeul carierei lui Max Heinzelmann a fost in anul 2011 cand a iesit runner-up in doua EPT-uri consecutive: EPT Berlin Main Event si EPT San Remo Main Event, ambele cu buy-in de € 5,300 disputate in luna aprilie, el castigand € 500,000, respectiv € 600,000.
Pe langa cele doua rezultate, Max mai are alte 12 cashuri in cariera, dintre acestea 6 fiind mese finale, toate in side-event-uri la EPT si Eureka. Germanul a jucat si la WSOP, avand cash-uri in Main Event in 2011 ($54,851 pentru locul 151 ocupat la final) si in 2013 (doua min cash-uri in doua side-uri).
In incheiere, in memoria lui Max, va prezentam doua video-uri de la a 42-a editie WSOP desfasurata in 2011, unul in care a jucat la masa cu Shaun Deeb si altul cu Daniel Negreanu: (video 1) si (video 2). Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!