Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jucatorii Belgieni risca amenzi de pana la 25.000 EUR daca joaca pe site-uri interzise

Autor: | 17/02/2012

Jucatorii care joaca pe site-uri de pe lista neagra – incluzand 888 si Everest – precum si operatorii acestor site-uri risca amenzi de la Autoritatea Belgiana de Jocuri de Noroc conform www.pokerfuse.com

Jucatorii din Belgia care joaca pe site-uri nelicentiate risca amenzi cuprinse intre 26 EUR – 25.000 EUR. Operatorii care furnizeaza astfel de jocuri risca amenzi cuprinse intre 100 EUR – 100.000 EUR.

Belgia a licentiat recent jocurile de noroc pe internet, incluzand jocul de poker online. Site-urile licentiate pana in prezent sunt PokerStars, Partouche si Casino777. Doar sase operatori de site-uri se afla pe lista alba – care au permisiunea de a opera.

Lista neagra a fost publicata in urma cu o saptamana, si include site-uri de poker precum 888, Everest si Chilipoker. Aceste site-uri fac parte din cele 10 site-uri care se afla pe aceasta lista.

Reglementarile in ceea ce priveste jocul de poker online sunt permisive si “player-friendly”, permitand jucatorilor din alte tari sa joace, nu sunt restrictii pentru tipurile de jocuri, limite si limitele de depozitare. In schimb, pedeapsa pentru jucatorii care joaca pe site-uri nelicentiate este unica in Europa.

Pe langa amenintarile cu amendarea jucatorilor care joaca pe aceste site-uri, providerii de internet din Belgia vor bloca accesul pe aceste site-uri la cererea Atoritatii de Gambling. Este incert insa daca providerii de internet vor aplica sau nu aceste sanctiuni care contravin cu normele europene.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!