Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un jucator de poker din UK vrea sa doboare recordul lui Phil Laak de 115 ore jucate

Autor: | 28/01/2012

Jucatorul Barry Denson si-a propus sa doboare recordul lui Phil Laak pentru cele 115 ore de poker jucate non stop, record care dateaza din iunie 2010.

Jucatorul din Manchester joaca cea mai mare parte a timpului sau intr-un pub numit „The Nuts Poker League.” Totusi, pe 1 iulie 2012, jucatorul se va aseaza la masa de poker din Manchester’s G Casino, sperand ca va rezista 5 zile non stop sa joace poker.

Un lucru motivant pentru jucator este faptul ca strange acei bani in scopuri caritabile, pentru fundatia „Help for Heroes”, dupa cum explica la el pe site :

„Help for Heroes este o fundatie umanitara care furnizeaza suport material pentru barbatii si femeile care au fost ranite in urma conflictului armat cu Iraq si Afghanistan.”

Totusi, chiar daca el crede ca face acest lucru pentru o cauza nobila, este un lucru foarte greu de realizat, asa ca ramane de vazut daca va reusi sa doboare recordul, avand in vedere prin ce a trecut Phil Laak acum 2 ani, dupa 92 de ore de joc, el spune ca a avut o experienta in afara corpului sau : „Credeam ca eram intr-o zona straina si nu in Las Vegas. Nimic nu mai avea sens. Tot dadeam cartile inapoi la dealer. Nu stiam unde ma aflam si nici ce faceam. Nutritionistul meu mi-a zis sa mananc yams (leguma) ca sa revin pe drumul cel bun.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!