Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jucator arestat la masa finala WPT, termina pe locul 3 pe sit-out

Autor: | 19/02/2015

wpt-fallsview-poker-arrest-matharuO situatie inedita s-a produs marti cand un jucator canadian de poker care era chip leader la masa finala a evenimentului #1 de la Fallsview Poker Classic a fost arestat in timpul jocului. Harnam Matharu, un jucator de 21 de ani rezident in Edmonton era in cursa pentru castigarea unui premiu de $200k, dar a terminat ziua fiind incatusat si escortat afara din interiorul cazinoului Fallsview inainte de a mai avea vreo reactie.

S-a dovedit ca Matharu a fost principalul suspect intr-o talharie produsa de acesta asupra unui alt jucator de poker, Uri Miro, la World Poker Tour Montreal, in Kahnawake, Quebec, in luna noiembrie a anului precedent. Prietenii lui Miro erau prezenti la cazinoul Fallsview si l-au recunoscut pe Matharu de la turneul din Kahnawake desfasurat anul trecut. I-au facut o poza si i-au trimis-o lui Miro care a fost de acord ca profilul lui Harnam se potriveste perfect cu cel care l-a pradat in noiembrie de suma de $5k intr-un motel din Chàteguay, Quebec.

Cu 5 jucatori ramasi in turneu, Matharu a fost incatusat dupa o pauza de masa de doi politisti, insa stack-ul sau era de 88k, suficient pentru a rezista inca o perioada de timp, interval in care alti doi jucatori au fost eliminati. In absenta sa, Matharu a fost “mancat” de blinduri si a terminat in cele din urma pe locul 3 alegandu-se cu un premiu de $80k.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!