Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

O jucatoare de 22 de ani din Rusia a intrat in Team PokerStars Pro Online

Autor: | 18/03/2015

liliya_team_online1-thumb-300x389-255350La 22 de ani, cu toata viata inainte si cu multe lucruri frumoase inca de realizat, o jucatoare de poker din Rusia pe numele ei Liliya “Liay5” Novikova a intrat incepand cu aceasta saptamana in Team PokerStars Pro Online, alaturandu-se unui sir lung de nume mari din pokerul mondial.

Liliya traieste in Moscova si este specialista in hyper turbo-urile 6max, ea jucand cu succes la mize de $30, $60 si chiar $100. Rusoaica a inceput sa joace sng-uri turbo si heads-up, insa a facut trecerea la acest tip de sng-uri pentru ca ii place foarte mult rapiditatea jocului si actiunile post-flop. Ea spune ca a cunoscut deja cativa adversari online si in viata reala si ca este foarte incantata de acest lucru fiind o experienta extraordinara.

liliya_team_online_2-thumb-450x312-255354

Liliya a atins deja nivelul Supernova si spune ca va incerca sa faca Supernova Elite, lucrand deja la un program de joc care sa ii permita atingerea acestui obiectiv. In timpul liber, rusoaicei ii place sa gateasca in special mancare asiatica si sa faca sport. “Deoarece gatesc mult si mananc la fel de mult, trebuie sa ma mentin in forma, asa ca fac mult sport si in special jogging” declara Liliya.

Putini stiu ca rusoaica a fost gamer inrait in trecut, fiind o profesionista a jocului “Defense of the Ancients“.

Jucatoarea din Rusia spune ca traieste un vis acum si va da tot ce e mai bun din ea pentru a atinge cele mai mari performante pe platforma Pokerstars

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!