Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jonathan Duhamel castiga grupa A la PartyPoker Premier League

Autor: | 19/03/2013

Editia a 6a a PartyPoker Premier League a debutat duminica la Casinoul Aspers, cu 16 participanti care au contribuit cu 125,000$ fiecare, primul loc fiind premiat cu 450,000$. Conform regulilor de organizare jucatorii sunt divizati in grupe de cate 8, primii trei progresand automat la masa finala si jucatorii de pe locurile patru respectiv cinci joaca un duel heads-up de tip knockout pentru a completa masa finala.

In grupa A au fost selectati: Antonio Esfandiari, Jonathan Duhamel, Daniel Cates, Phil Hellmuth, Daniel Negreanu, Scott Seiver, Sam Trickett si Marvin Rettenmaier.

In grupa B se afla: Jason Mercier, Igor Kurganov, Dan Shak, Tony G, Phil Laak, Jennifer Tilly, Talal Shakerchi si Tobias Reinkemeier.

Castigatorul en-titre, Scott Seiver, a fost primul care a fost dominat in prima etapa impotriva lui Esfandiari, acumuland 0 puncte, dupa ce jucatorii s-au pus all-in JJ vs AK. Jungleman s-a intalnit cu Daniel Negreanu intr-un all-in pentru doar 8 blinduri, J9s vs A2s. Cartile au fost de partea lui “Jungleman” care a castigat acest duel.

Singurul englez din turneu, Sam Trickett, s-a dublat dupa ce l-a invins pe Negreanu cu KQ vs AQ. Apoi acesta s-a pus gresit all-in impotriva lui Antonio Esfandiari cu TT vs QQ, insa riverul l-a ajutat pe Trickett si i-a dat un set. Cei doi au glumit cand Esfandiari a parasit masa, spunandu-i englezului ca sunt chit, referindu-se la duelul din vara de la turneul “The Big One For One Drop”, unde Esfandiari a castigat peste 18 milioane de $.

Apoi a fost eliminat Hellmuth de catre Negreanu, jucatorul canadian plasandu-se pe locul 4. Acesta a pus fisele la mijloc cu AQ impotriva la KT (Jason Duhamel) pe board 65T, iar Duhamel a castigat duelul.

Trickett s-a mai dublat o data peste Rettenmaier, pe care l-a invins in doua maini la distanta mica intre ele, eliminandu-l pe profesionistul german pe locul 3.

Mana finala intre Duhamel si Trickett a inceput cu un raise al lui Duhamel din pozitie cu A9s, urmat de shove din partea lui Trickett cu KJo. Flopul a fost A3T cu flush draw, 7 turn, 7 river, iar Duhamel a castigat grupa A cu top pair.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!