Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Joe Cada a intrerupt colaborarea cu PokerStars pentru ca nu a primit 100% rakeback

Autor: | 26/09/2014

Joe Cada a castigat WSOP Main Event in 2009.

Joe Cada a castigat WSOP Main Event in 2009.

Castigatorul WSOP Main Event din 2009, Joe Cada si PokerStars ( cel mai mare site de poker din lume ) au confirmat recent ca vor intrerupe colaborarea. In ultimul timp, tot mai multi jucatori pro au oprit colaborarile cu PokerStars. Humberto Brenes, Angel Guillen, Jose “Nacho” Barbero, Marcel Luske si Alex Kravchenko sunt doar cateva dintre numele mari care nu mai au contracte cu PokerStars.

Castiga un iPhone 6 si 400$ adaugati cu numai 3$! 29 Septembrie ora 20:30

Miscarea celor de la PokerStars parea cel putin suspecta avand in vedere ca operatorul se pregateste intens pentru o relansare in SUA ( NJ ) , unde popularilatea lui Joe “The Kid” Cada este foarte mare.  Jucatorul a pus insa punct speculatiilor in cateva postari de pe Twitter, postari care dezvaluie o parte din ceea ce se afla in spatele contractelor de sponsorizare ale membrilor Team Pro.

Astfel, jucatorul a postat urmatorul mesaj pe contul sau de pe reteaua de socializare:

 

Primesti 20$ GRATIS INSTANT pe PokerStars si ai acces in turnee exclusive zilnice cu 100$ adaugati!

Aceasta replica a dus la cateva comentarii asupra celorlalte beneficii pe care un jucator Team Pro le-ar putea avea, insa raspunsul lui Joe a fost din nou transant: el nu a cerut nici un beneficiu sau ban, in afara de un procent de 100% rakeback pe care a dat de inteles ca l-a avut inainte.

Ramane de vazut ce abordare vor avea cei de la PokerStars in viitor fata de restul jucatorilor si starurilor cu care exista contracte de sponsorizare. Intre timp, Cada a devenit imaginea Norwegian Cruise Line care organizeaza un turneu cu premii garantate de 200.000$ pe un vas de croaziera intre 9 si 16 Noiembrie.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!