Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jocuri super high stakes in Macau! Tom Dwan are in fata un stack de peste 1,6 mil $

Autor: | 06/03/2014

Tom Dwan Macau super high rollerIn urma cu cateva  zile pe cel mai mare forum de poker din lume ( TwoPlusTwo ) a fost postata o poza de la jocurile de cash super high stakes din Macau unde se speculeaza ca pe masa erau aproximativ $20 milioane de dolari plus cateva vouchere de $650,000.

In poza alaturata, postata de Winfred Yu, Poker King Club Macau Business Director, il putem vedea pe fostul profesionist Full Tilt, Tom ‘durrrr’ Dwan, stand la o masa pe care se afla  cateva milioane bune. Doar daca ne uitam la masuta de bauturi vedem un stack de $260,000. Fiecare placa galbena de pe masa de joc valoreaza HK $500,000, adica $65,000 – iar la o privire mai atenta observam ca ‘durrrr’ are in jur de 25 de astfel de placi.

Daca va intrebati cat valoreaza stackul lui, atunci trebuie sa stiti ca este de aproximativ $1,625,000. Dwan nu este singurul profesionist prezent in Macau, in aceasi poza il putem vedea pe Alec Torelli (in stanga lui Dwan), un renumit jucator de cash, care are in fata un munte de fise.

Spent way too much time in this poker room… First time I see the light after 48 hours #vampire #poker #macau’ este mesajul postat de Alec Torelli pe una din retelele de socializare.

Dupa aparitia acestei poze se pare ca zvonul conform caruia Dwan a castigat $25 de milioane intr-o sesiune s-ar putea sa fie adevarat.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!