Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jocul de poker este oficial recunoscut in Brazilia ca un joc de pricepere

Autor: | 02/02/2012

Ministerul Sportului din Brazilia recunoaste oficial ca jocul de poker este „un joc de distractie care cere concentrare, antrenament si studiu.”

Saptamana aceasta, Ministerul Sportului din Brazilia aproba jocul de poker ca fiind un joc de pricepere. Desi nu a fost anuntat oficial acest lucru, s-a inteles ca a fost facuta o intelegere la mai multe intalniri private cu grupul sustinator al jocului de poker Brazilian Conferederacao Texas Hold’em (CBTH).

Jocul de poker este acum listat pe site-ul Ministerului ca un sport, cu insemnarea ca un jucator trebuie sa dobandeasca un numar mare de aptitudini pentru a avea succes in acest domeniu. CBTH a fost oficial desemnat organismul care reglementeaza jocul de poker in Brazilia.

„Jocul de Poker este un joc competitiv in care participantii trebuie sa fie inteligenti si sa aiba abilitati intelectuale si comportamentale pentru a avea succes.” este scris pe site-ul Ministerului. CBTH se refera la poker ca fiind constituit din mai multe tipuri de joc, nu numai texas Hold’em, ci si alte variante, cum ar fi si Omaha, 7 Card Stud, Stud 8, Razz si jocuri mixte.

Acest anunt vine doar cu cateva saptamani inainte de inceperea marii finale de la brazilian Poker Tour, evenimentul live sponsorizat de PokerStars care a fost lansat in 2011, cu 2 evenimente, unul in Sao Paolo, iar celalalt in Florianopolis. Evenimentul final incepe pe 21 februarie, in capitala Braziliei.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!