Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jaf armat la hotelul Bellagio din Las Vegas: un bandit mascat ataca casieria salonului de poker si pleaca cu o suma necunoscuta de bani

Autor: | 29/11/2017

636260264182469786-5B-BellagioHotel-041214 Un incident neplacut s-a petrecut in cursul zilei de ieri la hotelul Bellagio din Las Vegas, Statele Unite ale Americii, cand la ora 15:45 GMT, un bandit mascat si inarmat a jefuit casieria salonului de poker, a luat o suma importanta de bani, s-a urcat intr-un Chevrolet Cruze argintiu cu numar de Nevada (37D147) si a demarat in tromba, lasand martorii la incident stupefiati. Una dintre primele relatari despre incident i-a apartinut castigatorului de bratara Randy Ohel, care a scris pe Twitter ca a ajuns la locul incidentului la scurt timp dupa jaf, deoarece dorea sa participe la o masa de cash. El spune ca totul s-a petrecut foarte repede, atacatorul a luat o suma de bani dintr-un sertar al casieriei, iar mai apoi a parasit locatia prin partea din spate care da inspre Bulevardul Flamingo. O alta declaratie ii apartine actorului si jucatorului de poker James Woods, care lauda personalul Bellagio pentru ca a predat banii din sertar cu mult calm si astfel nimeni nu a fost ranit. Si legendarul jucator Doyle Brunson era prezent la Bellagio in timpul jafului, el declarand ca sala in care se juca highstakes avea aproximativ $200.000 in numerar.
Nu este prima data cand Bellagio este tinta unui jaf armat, ultima oara s-a intamplat in anul 2011 cand un bandit celebru pe numele sau Tony Carleo, poreclit “Biker Bandit”, a jefuit cu succes o masa de high-stakes de craps si a plecat cu 1,5 milioane de dolari in fise. Carleo a actionat apoi atat de stupid, incat aproape ca s-a predat politiei singur: el a incercat sa vanda chipsurile pe forumul Two plus Two si a fost prins si ulterior condamnat la 9 ani de inchisoare.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!