Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Jackpotul de 1 milion$ s-a castigat pentru a 3-a oara la Spin and go-urile de 5$!

Autor: | 20/01/2015

19489_lcb-64k-2q-erstars-million-spin-and-goPare aproape incredibil, dar dupa ce rusul sss66666 a reusit sa castige in urma cu 10 zile marele jackpot de 1 milion de dolari la Spin-urile de 5$, iar cehul Tornado111 l-a imitat sambata ( vezi video aici ), duminica seara un alt jucator, de aceasta data din Canada, a dat marea lovitura si s-a vazut mai bogat cu impresionanta suma de 1M$, asta desi sansele castigarii marelui premiu sunt 3 la 10.000.000!

Canadianul Anushan_2323 i-a avut adversari pe suedezul ChipsMongot si pe neamtul jukebox72, impotriva carora a purtat o lupta destul de incinsa pe parcursul a mai multor maini. La un moment dat, Anushan se dubleaza cu ATo la A8o-ul suedezului, urmand ca peste alte cateva maini sa castige runda decisiva, Ako la 88-ul din mana neamtului. Canadianul a incasat marele premiu, iar suedezul si neamtul au plecat acasa cu cate 100.000$!

Va fi foarte interesant sa vedem daca PokerStars va face publice date despre numarul de turnee Spin And Go jucate, iar un alt lucru care merita urmarit este impactul financiar pe care l-a avut introducerea acestor jocuri, atunci cand Amaya va face publice datele pe aceasta perioada. Exista pareri divergente intre jucatorii de poker cu privire la turneele de tip Spin And Go. Desi unii jucatori sunt de parere ca sunt facute pentru a scoate bani rapid din sistem si a genera rake in timp ce a scade traficul la alte jocuri, alti jucatori sunt de parere ca impactul media pe care il are acordarea premiilor de 1 mil $ in doar cateva minute este foarte puternic si aduce foarte multi bani si jucatori noi in sistem.

Sunt 3 milionari in mai putin de 10 zile! Dupa ce sss66666 castiga primul milion, multa lume reactiona pe Twitter si spunea: “Probabil asta a fost primul si ultimul!”. Iata ce a urmat in urmatoarea saptamana si cine stie ce poate sa mai urmeze de acum inainte?!

Oricine are sansa sa lupte pentru marele premiu, avand posibilitatea de a transforma 5$ intr-o suma cu 7 cifre ce probabil schimba viata oricui!

Tabelul de mai jos arata care sunt sansele matematice pentru fiecare prize pool (de notat ca la primele 3 niveluri de premiere se recompenseaza si locurile 2-3 cu 10% din premiul destinat locului 1):

ss

Daca nu ai inca un cont la PokerStars, deschide unul acum si poti primi pana la 40$ GRATIS.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!