Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

In Iunie, Revolutia Rakebackului

Autor: | 31/05/2012

revolutia rakebackului

Merge Gaming si Cake Poker incep razboiul pentru rakeback. Foto: CalvinAyre.com

In iunie avem schimbari importante in ofertele de rakeback. Doua retele de poker de top fac schimbari importante incepand cu luna iunie.

Dupa o absenta de un an , Merge Gaming va incepe sa ofere din nou rakeback, iar Cake Poker ( “Revolution Gaming” ) va mari procentul de rakeback la 36%.

Pe 1 iunie 2011, Merge Gaming a decis sa nu mai ofere rakeback jucatorilor. Exact cu un an mai tarziu, oferta lor de rakeback se intoarce si daca joci poker pe Carbon Poker prin Holdem Romania, vei primi un rakeback de 35% platit zilnic in contul tau de poker. Mai mult decat atat, incepand din Iunie, vom avea o cursa de 100.000$ disponibila pentru toate siteurile din reteaua Merge.

Carbon Poker este printre singurele siteuri care accepta jucatori din SUA si este siteul cu cei mai multi jucatori americani, in acest moment. Daca ai un cont fara rakeback la Carbon Poker, atunci da un email la suport si vei fi migrat catre noul deal in cel mai scurt timp posibil.

Reteaua Cake Poker a fost achizitionata de Lock Poker si de la 1 Iunie se va numi Revolution Gaming. Cu aceasta ocazie, rakebackul primit de jucatori va fi crescut de la 33% la 36%. Rakebackul este platit saptamanal in contul tau de la Cake Poker.

Tot ce trebuie sa faci este sa deschizi un cont la Cake Poker sau Carbon Poker, incepand cu 1 Iunie, urmand instructiunile de pe Rakeback.holdem.ro

Pentru orice intrebari sau nelamuriri, accesati sectiunea dedicata de pe forum.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!