Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Iulian Iacob chipleader la finalul zilei 2 la WPT Five Diamond World Poker Classic. Negreanu e pe 6

Autor: | 17/12/2014

Iulian Iacob reuseste sa domine un field din care fac parte unii dintre cei mai buni jucatori din lume.

Iulian Iacob reuseste sa domine un field din care fac parte unii dintre cei mai buni jucatori din lume.

O stire deosebita, care putea trece neobservata datorita evenimentelor in desfasurare din Europa si a etapei PokerFest de la Cluj, vine de peste ocean unde Iulian Iacob este chipleader la finalul zilei 2 la WPT Five Diamond World Poker Clasic, dupa cum ne semnaleaza pe forum utilizatorul Chk10x in threadul WPT 5 Diamond Bellagio

Turneul cu un buy in de 10.400$ este una dintre cele mai grele etape WPT de peste ocean si a strans un numar de 582 de jucatori la start, dintre care la finalul zilei 2 a mai ramas un field de 210 jucatori, field in fruntea caruia se afla Iulian Iacob cu un stack de 288.700 fise ( 288 BB ). Cornel Cimpan, cetatean SUA cu peste 3 mil $ in castiguri obtinute la turneele live se afla si el aproape de average cu un stack de 76.200 fise.

Despre Iulian Iacob stim ca este unul dintre jucatorii de poker live de top pe care ii are Romania, atat in turnee dar mai ales in jocurile cash. Se afla pe locul 22 in clasamentul Hendon Mob all time Romania avand rezultate constante in ultimii ani, ani in care a fost si o prezenta constanta in festivalurile PokerFest.

La mica distanta de el ca numar de fise se afla Daniel Negreanu cu un stack de 224.600 fise insa Negreanu a trebuit sa faca 5 re-entryuri pana sa ajunga aici. Turneul este plin de nume sonore, care fac sa tresara orice jucator de poker: Dan Smith, Antonio Esfandiari , Joe Hachem, Faraz Jaka, Robert Mizrachi, Nick Schulman, Darren Elias, Jason Somerville, Mike Sexton, Joe Cada  sunt si ei inca in joc, lucru pe care nu putem sa il spunem si despre Phil Laak, Phil Hellmuth sau Liv Boeree care au fost eliminati.

Jocul se va relua in cateva ore si ii uram lui Iulian Iacob succes si speram sa ajunga cat mai departe in acest turneu de o dificultate extrema datorita numelor prezente inca la mese. Il vom putea urmari cu siguranta in viitoarele episoade WPT , pentru ca aceasta este una dintre etapele care vor face parte din productia pentru SUA.

Va asteptam pe forum, in threadul  WPT 5 Diamond Bellagio pentru a discuta update-urile live-text ce vor aparea pe siteul WPT dupa reluarea evenimentului.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!