Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Israel Poker Tour a inceput in forta: Timp de o saptamana se joaca cel mai mare turneu de poker din Romania!

Autor: | 28/07/2014

Sala Atlas a fost astazi aproape plina in prima zi a festivalului Israel Poker Tour.

Sala Atlas a fost astazi aproape plina in prima zi a festivalului Israel Poker Tour.

In aceste momente, in sala Atlas a hotelului Radisson Blu se joaca prima zi a celui mai mare festival de poker organizat in Romania: Israel Poker Tour – Summer Edition. Echipa PokerFest a pus la cale a doua editie a acestui turneu care va aduce la un loc sute de jucatori de poker. Pentru un buy in de numai 550 EUR acestia vor incerca sa ajunga la masa finala ce va oferi unele dintre cele mai mari premii oferite intr-un turneu de poker desfasurat in Romania.

Desi e o zi de luni si e mijlocul verii, sala Atlas a fost ocupata aproape in intregime de cei 131 jucatori veniti sa joace Supersatelitul cu un buy in de numai 120 RON, pentru o intrare in Main Event in valoare de 550 EUR. In total s-au facut 255 de rebuy-uri si 107 addonuri care au generat un numar de 19 intrari a cate 550 EUR si 3 locuri a cate 600 RON fiecare. Succesul acestui prim supersatelit arata un interes crescut al jucatorilor fata de acest eveniment care are toate sansele sa stabileasca noi recorduri in pokerul Romanesc.

In total au mai ramas un numar de 4 supersateliti, acestia fiind recunoscuti ca fiind cel mai usor mod de a castiga o intrare in Main Eventurile PokerFest.

Incepand cu ora 20:00 s-a dat si startul Side Eventului cu numarul 1, un turneu de incalzire cu un buy in de 180 RON in formatul 2Rebuy si 1 Addon.

Satelitii cu un buy in de numai 120 RON sunt cel mai usor mod de a ajunge in Main Event.

Satelitii cu un buy in de numai 120 RON sunt cel mai usor mod de a ajunge in Main Event.

Programul complet al festivalului cat si multe alte informatii pot fi gasite pe pagina oficiala.

Si jocurile cash se anunta a fi un adevarat regal pentru jucatorii de poker. Nu mai putin de 4 mese de Texas Holdem  ( 2 cu mize de 5/10 si 2 cu mize 10/20 ) au fost deshise foarte rapid. Pe langa ele si o masa de PL Omaha cu blinduri de 5/5 oferea actiune celor interesati.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si ultimele stiri de la IPT Summer Edition, va recomandam sa urmariti pagina de Facebook PokerFest Club Bucharest.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!