Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Isildur1 se intoarce in forta la Full Tilt

Autor: | 11/11/2012

Odata cu redeschiderea Full Tilt Poker nu ne-am bucurat doar pentru ca populara platforma de poker este disponibila din nou, ci si pentru ca avem din nou ocazia sa vedem la mesele de poker pe cei mai buni jucatori online etalandu-si calitatile in confruntari acide. Full Tilt a fost pentru multa vreme mijlocul prin care cei mai buni jucatori s-au duelat, unele dintre aceste confruntari devenind celebre, precum Tom “Durrrr” Dwan contra Viktor “Isildur1” Blom. Suedezul s-a intors la mesele de poker in forta, si nu pierde niciun moment pentru a redeveni intre cei mai cunoscuti si mai urmariti jucatori de nosebleed de pe FullTilt Poker.

Isildur1 nu s-a ferit niciodata de jocurile dificile, jucatorii de nosebleed discutand in interviuri despre faptul ca acesta juca 9 mese, intre care jocuri heads-up cu Tom Dwan, Patrick Antonius sau Phil Ivey, si se pare ca nici acum nu da inapoi.  Avand in vedere ca Full Tilt s-a redeschis doar joi, suedezul a luat initiativa si a devenit deja cel mai mare castigator de pe platforma, cu aproape 300.000$ in doar cateva zile. Din pacate, Blom a inceput sa piarda in ultima perioada si castigurile sale totale s-au diminuat pana la aproximativ 87k $. La polul opus se afla Gus Hansen care de cand a revenit la Full Tilt, joi, a pierdut 387k $, fiind jucatorul care a pierdut cel mai mult de la redeschidere.

De partea cealalta a baricadei, pe Pokerstars.com Ilari Sahamies a intrat intr-un downswing considerabil, de peste 672k $ la jocurile high stakes. Graficul lui Sahamies cunoaste variatii considerabile si ne intrebam daca e doar stilul high-variance de joc al acestuia sau varianta care este parte inerenta a jocului care isi spune cuvantul, finlandezul castigand saptamana trecuta 1.1 milioane de $. Jucatorul care l-a adus pe Sahamies in acest downswing este Patpatman, care se presupune ca este un om de afaceri cunoscut din Malaesya, cei doi cunoscandu-se de la jocurile high stakes din Macau.

Ramane de vazut daca finlandezul va avea o saptamana noua in care va merge din nou ispre castiguri de 6 cifre sau daca pierderile sale se vor accentua.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!