Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Isildur1 intr-un upswing incredibil in 2013

Autor: | 06/01/2013

Cu toate ca nimeni nu a pus vreodata la indoiala calitatile lui Isildur1 de jucator extraordinar, in anumite momente jocul sau nu a fost cel mai bun, in special dupa ce perioada foarte buna impotriva lui Durrrr s-a terminat si suedezul a pierdut practic tot ce a castigat de la Dwan. Cu toate acestea, de la redeschiderea FullTilt Poker, Viktor Blom este cel mai mare castigator al platformei, iar anul 2013 a inceput cu un upswing incredibil, in nicio saptamana acesta reusind sa castige peste 2 milioane de $.

Vineri Isildur1 castigase deja peste 1,8 milioane de $ si a avut o zi extraordinara la mese, cu profit de peste 700,000$! Spre deosebire de Gus Hansen care s-a pierdut mai mult in jocul sau, Isidulr1 si-a recuperat momentan in totalitate sumele pierdute pe FullTilt inainte de Black Friday.

Mesele preferate ale suedezului au fost cele de CAP PLO si de heads-up PLO, precum si cele de Triple Draw. Intre jucatorii cu care Blom s-a confruntat in cursa pe care a facut-o de la 1 ianuarie si pana acum se numara si Ben “Sauce1234” Sulsky, cel mai bun jucator de cash din 2012, cu peste 4 milioane de $ castigati, fiind de departe cel mai productiv jucator de cash. Cei doi au jucat FLO8, acelasi joc fiind practicat de Isildur1 si impotriva lui “PostFlopAction”, “SallyWoo”, Sebastien Sabic, si Kyle Hendon (“cottonseed1).

Viktor Blom este cunoscut pentru o serie de calitati ca jucator de poker, insa consistenta nu este una dintre ele. Acesta a avut o serie de downswinguri de cateva milioane de $ in cariera, facandu-l unul dintre cei mai imprevizibili jucatori, fapt care desi este o calitate rar intalnita in jocul de poker, poate fi pentru acesta un element de instabilitate al bankrollului. Asteptam sa vedem cum vor decurge lucrurile dupa ce acest upswing va ajunge la sfarsit, si in ce masura va reusi Blom sa ramana pe linia de plutire.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!