Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Isildur1 in centrul atentiei la FullTilt

Autor: | 08/04/2013

Din totalitatea jucatorilor care alcatuiau echipa FullTilt Pro inainte de Black Friday noua administratie a platformei a pastrat doar trei jucatori: Viktor “Isildur1” Blom, Gus Hansen si Tom “Durrrr” Dwan. Dintre acestia, ultimul apare mai rar pe radarele jocurilor high stakes, in timp ce Gus Hansen este cel mai mare pierzator de pe platforma pe care o reprezinta, graficul sau ajungand la un deficit de peste 6 milioane de $ in ultimele 5 luni. Suedezul Viktor Blom este insa mai mereu in centrul atentiei, in special dupa duelul extraordinar cu Ben “Bttech86” Tollerene, cu care a schimbat cateva milioane de $ in cursul saptamanii trecute.

De aceasta data, Isildur1 s-a reintalnit la mesele de NL heads-up cu rivalul sau la jocurile de Hold’em, “Sanlker”, cei doi jucand 500/1000$ CAP NL. Desi Blom a parasit jocurile de PLO, poate numai pentru o perioada, nici la hold’em nu a excelat de aceasta data, pierzand 213,000$ in doar 45 minute, dupa care a inchis toate mesele si a renuntat la joc pentru restul zilei.

De cealalta parte, Ben Tollerene a inregistrat din nou un castig impresionant, insa de 131,400$, spre deosebire de cei 1,5 milioane de $ pe care i-a castigat in ultimul duel cu Viktor Blom intr-o singura zi, conform HighStakesDB.

Pe PokerStars Ben Sulsky s-a intrecut cu Doug Polk timp de 4 ore la jocurile de NL Hold’em Heads Up. Polk a fost castigatorul, cu peste 100,000$, ajungand la o medie de 92,100$ pana la finalul zilei. Ceilalti jucatori care au obtinut rezultate notabile sunt Odd_Oddsen – 118,600$ si Vega_Lion – 99,500$.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!