Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Isai Scheinberg, fondatorul PokerStars, a castigat UKIPT Isle Of Man High Roller

Autor: | 06/10/2014

isai scheinberg pokerstarsIsai Scheinberg a intrat deja in istoria pokerului ca fondatorul celui mai mare site de poker online din lume, fiind o persoana discreta despre care se stiau foarte putine lucruri, avand in vedere ca acesta nu aparea aproape niciodata in public.

Totul a luat sfarsit insa odata cu vanzarea PokerStars catre Amaya in August 2014. Scheinberg a revenit inapoi la mesele de poker dupa foarte mult timp in care a fost absent din jocul pe care il iubeste atat de mult.

Turneul High Roller din cadrul UKIPT Isle Of Man, turneu sponsorizat de PokerStars, s-a finalizat cu victoria lui Isai Scheinberg care a invins un field de numai 15 jucatori pentru a castiga un premiu de 22.253$, cel mai mare castig din cariera sa de jucator de poker. Printre cei 15 participanti s-a numarat si campionul EPT Mickey Peterson.

Victoria sa nu a trecut insa neobservata. James Hartigan a spus ca a vazut multe momente inedite in poker si ca acesta este unul dintre cele mai marete momente la care a asistat, iar Lee Jones a tinut sa sublinieze si el ca este un moment deosebit si ca este cea mai interesanta poveste din cadrul festivalului.

70$ GRATUIT, 100$ adaugati zilnic si pana la 30.000$ in doar cateva minute!

Angajatii PokerStars din Isle of Man si o parte din jucatorii prezenti au tinut sa fie langa omul care a creat cel mai mare site de poker din lume.

Angajatii PokerStars din Isle of Man si o parte din jucatorii prezenti au tinut sa fie langa omul care a creat cel mai mare site de poker din lume.

Dupa vanzarea PokerStars si FullTilt este de asteptat sa il vedem pe Scheinberg tot mai des la turneele live de poker, insa nu si la cele de pe teritoriul SUA unde ar putea fi arestat in orice moment. Ramane de vazut daca vanzarea Rational Group catre Amaya Gaming a inclus si un deal prin care Department Of Justice sa renunte la acuzatiile impotriva lui Isai.

Jucatorii prezenti la UKIPT l-au primit cu caldura pe fondatorul PokerStars si foarte multi dintre cei prezenti au vrut sa faca macar o poza cu el. Multi si-au exprimat si regretul fata de decizia acestuia de a vinde si s-au aratat ingrijorati de viitorul companiei care este mult mai nesigur acum, cand Amaya va incerca sa scoata profit cat mai mult pentru a multumi investitorii.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!