Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

iPoker va separa jucatorii de pe skinuri de la 1 Septembrie

Autor: | 21/06/2012

ipoker logo

iPoker introduce competitia intre skinuri

Conform EGR Magazine, iPoker si-a actualizat astazi termenii si conditiile pentru intreaga retea introducand prevederi care vor diviza jucatorii in doua grupuri.

Incepand cu 1 Iulie, prevederile vor intra in vigoare pentru toate skinurile, iar de la 1 August, skinurile care nu vor indeplini anumite criterii nu vor mai avea acces la bazinul de jucatori al skinurilor care indeplinesc criteriile.

Vor exista asadar 2 bazine de jucatori, separate in aceeasi retea. Acest lucru va stopa multe dintre practicile ilegale ale skinurilor mai mici, care abuzeaza de economia jocurilor si de jucatorii atrasi de skinurile mari.

Reteta era simpla pentru proprietarii skinurilor mici. Acestia ofereau un bonus foarte mare si un deal de rakeback ( care este interzis in iPoker), atragand astfel numai jucatori care scot bani din sistem. Aceste noi reglementari vor elimina astfel de situatii.

Se vor lua in calcul factori precum: jucatori activi, jucatori noi, balantele totale din sistem si retragerile lunare.

Compania Playtech, detinatoarea retelei iPoker are peste 40 de skinuri de poker in intreaga lume printre care si operatori foarte puternici cum ar fi: Titan Poker, William Hill, Bet365.

Aceasta separare va reusi probabil sa mareasca volumul de jucatori recreationali si siteurile mari nu vor mai fi dezavantajate de concurenta neloiala.

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!