Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

IPC Poker Tour revine la Bucuresti: festivalul va avea loc in perioada 28 noiembrie – 2 decembrie

Autor: | 24/09/2018

intercontinental-bucuresti Mult indragitul festival IPC Poker Tour va reveni la Bucuresti in perioada 28 noiembrie – 2 decembrie, urmand sa fie organizat de sala Ronda a hotelului Intercontinental din capitala, adica exact locatia in care s-a desfasurat festivalul Eureka in anul 2017. Desi nu s-au stabilit inca toate detaliile legate de aceasta editie, Pokerfest anunta ca un numar de aproximativ 150 de jucatori israelini vor participa in Main Event-ul care de aceasta va avea buy-in-ul setat la €550 + re-entry si mai multe flight-uri de start. De-asemenea, tot Pokerfest anunta preturile de cazare: 80€/noapte (single) sau 90€/noapte (double), plus 10% taxe, cu mic dejun inclus si acces in Health Club la etajul 22.
Prima editie IPC Poker Tour s-a desfasurat in primavara anului 2017, atunci cand redutabilul jucator iesean Tudor Purice a castigat Main Event-ul, trofeul si 47.500€. Tudor reusise atunci sa acceada la masa finala la mustata, cu un stack foarte mic de aproximativ 11-12 blinduri, pe care nu a reusit sa il ridicie pana cand jocul s-a redus la 6-handed. Mai multe situatii favorabile l-au propulsat pe Tudor Purice in ultimii 3 jucatori, atunci cand cei ramasi au hotarat sa isi imparta banii la deal, iar ulterior titlul s-a indreptat catre jucatorul mai tenace si mai experimentat.
Odata cu stabilirea acestui festival, programul toamnei este conturat: doua evenimente la Brasov (printre care cel jubiliar in care Pokerfest aniverseaza 7 ani) si IPC-ul din capitala vor reprezenta sarea si piperul inainte ca o parte din regularii romani de turnee, dar si jucatori recreationali sa isi indrepte atentia spre ultimul mare festival european al anului: European Poker Tour Praga.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!