Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Intra GRATUIT in urmatorul turneul National 300 daca ai rezultate la turneele saptamanale PokerFest Club!

Autor: | 04/01/2014

leaderboard pokerfest club bucurestiDinko Dinev a reusit sa incaseze un premiu de 1800 EUR dupa ce a intrat gratuit la turneul PokerFest National 300 din Decembrie 2013. A primit intrarea in urma rezultatelor avute la turneele zilnice desfasurate la PokerFest Club.

Incepand din aceasta luna, alti 3 jucatori vor primi bilete in valoare de 300 EUR fiecare la urmatorul turneu National 300 care se va desfasura in a doua jumatate a lunii Februarie.

Oricine are sansa sa joace un mega turneu la cel mai mare club de poker din Romania daca dovedeste ca e un jucator bun de poker si are rezultate constante in turneele de la club.

Cum castigi?

Tot ce trebuie sa faci este sa participi la turneele saptamanale care au loc la PokerFest Club Bucuresti si sa obtii rezultate cat mai bune. Aceste rezultate iti vor aduce puncte in leaderboardul PokerFest.

Primii 3 jucatori dupa numarul de puncte inainte de startul turneului National 300 vor primi intrarea gratuit.

Asadar consulta programul turneelor de poker de la PokerFest Club Bucuresti, urmareste leaderboardul si pregateste-te sa intri gratuit in National 300.

Nu uita ca in aceasta luna turneele PokerFest Club au un fond de premii GARANTAT ( indiferent de numarul de participanti ) de peste 460.000 RON.

Succes!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!