Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Viktor “Isildur1” Blom pentru PokerStars: Sunt cel mai bun jucator de heads-up din lume!

Autor: | 12/03/2012

Viktor Blom povesteste intr-un interviu pentru PokerStars despre inceputurile sale ca jucator de poker, de team PokerStars, de jocurile cu Tom Dwan si de planurile sale din viitor.

Inceputurile

Isildur1 povesteste ca ainceput sa joace poker de la doar 15 ani. Se intalnea vara cu prietenii lui si ajungeau mereu sa joace poker. Cariera lui online si-a inceput-o la 18 ani cu un depozit de 50$. A ajuns foarte repede sa joace Heads-Up la 100$/200$.

 

Despre Tom Dwan

” Jucam heads-up cate 20 de ore cu el. A fost unul din cele mai bune momente din viata mea. A fost si unul din cele mai distractive lucruri pe care le-am facut. Ajungeam in punctul in care nu mai puteam sa imi tin ochii deschisi, ma puneam sa dorm, dar nu reuseam sa dorm decat 3-4 ore, pentru ca apoi sa ma ridic din pat si sa ma pun din nou la joc. Eu si Dwan eram cam acelasi tip de jucator de poker, asa ca niciunuia nu ii placea sa renunte la joc. Cred ca a fost cel mai bun jucator cu care am jucat pana in prezent.”

Team PokerStars

Viktor spne ca motivul pentru care s-a alaturat Team PokerStars este ca acolo se afla mereu langa cei mai buni si poate sa isi imbunatateasca jocul foarte repede. Acesta mai spune si ca pe PokerStars poti gasi orice joc vrei pentru ca este cel mai mare site de poker din lume.

Obiectivul lui Isildur1 este sa castige un titlu EPT. El spune ca nu are importanta impotriva cui va juca pentru ca se considera cel mai bun jucator de poker din lume si ca nimeni nu poate sa concureze impotriva lui la acest nivel.

Puteti urmari mai jos interviul complet:

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!