Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu Cristian Murgoci, castigator Grand 300: Pokerfest a dat dovada inca o data de o organizare ireprosabila

Autor: | 22/02/2017

16819079_1343644062325101_8829073854152853912_o Este unul din cei mai vechi profesionisti din tara noastra, fiind printre primii jucatori invitati in cadrul podcastului de poker Peste Prajit. A fost prezent mereu cand a fost solicitat la discutiile cu Iulian Doroftei si George Turcu, a acceptat invitatia de a veni la interviurile de sfarsit de an si nu ne-a refuzat nici acum, la cateva zile dupa succesul din Grand 300. Un interviu realizat exclusiv pentru holdem.ro cu ieseanul Cristian Murgoci, despre succesul obtinut in recentul festival incheiat, Grand 300:

1. Salut Cristi si iti multumim frumos ca ai acceptat invitatia de a veni la interviul Holdem.ro. Felicitari maxime pentru succesul tau din Grand 300, acolo unde ai reusit sa termini primul intr-un field de aproape 200 de jucatori. Hai sa incepem usor, cum ti s-au parut organizarea turneului, field-ul de jucatori si structura turneului? Au fost destul de multi profesionisti, insa am vazut la mese si jucatori recreationali. Multumit?

Salut. Multumesc de invitatie si de felicitari. Despre turneu ce pot zice: aceeași organizare ireproșabila PokerFest, cu un field diversificat și cu o structura extraordinara.

2. Cum a fost turneul pana sa ajungi la masa finala? Ai fost in pericol de eliminare in vreun moment?

Cel mai greu mi s-a părut ziua 2 pana sa ajung la masa finala. Am avut 2 momente in care am fost in pericol de eliminare: odată in care am făcut un gambling cu doar 6,5 blinduri si un spot in care mi-am asumat un flip. In rest am avut un joc foarte disciplinat. Am avut mese cu jucatori agresivi, astfel ca a trebuit sa adjustez făcând foarte mult limp-call, o mutare mai atipica pentru jucătorii profesioniști de turnee.

3. Ai intrat cu al 7-lea stack la masa finala, aproximativ 33 de blinduri, sub nivelul cu care te simti confortabil. Mai mult decat atat, ai avut parte de o masa plina de regulari, primul nume care ne vine acum in minte este cel al lui Alex Farcasanu, campion Pokerfest in vara anului trecut. Ce plan de joc ai avut si cum te-ai decis sa abordezi masa?

La 33 de blinduri ma simt foarte confortabil. Nu mi-am făcut nici un plan. Ma simt foarte bine sub presiune, am decis sa intru la masa finala sa joc fiecare situație cât mai bine posibil.

4. Care crezi ca au fost mainile cheie jucate de tine la FT?

Au fost foarte multe mâini importante pentru ca am ajuns de multe ori short și a trebuit sa îmi selectez foarte bine spoturile in care sa împing all-in. Cea mai importantă rămâne mâna finala când am prins doua perechi pe un flop cu flush draw.

5. Ati hotarat sa faceti deal in ultimii 3, intr-un moment in care aveati stack-uri asemanatoare. Cum s-a jucat dupa deal si cum a fost heads-up-ul cu Voinea, in urma caruia “ai pus mana” si pe trofeul Grand 300?

După deal nu s-a schimbat foarte mult jocul, toți trei fiind foarte interesați de trofeu. Heads-up-ul a fost partea cea mai ușoară din turneu, deși am plecat in dezavantaj la fise. Acest lucru s-a datorat run-ului foarte bun de carti, si nu datorită adversarului, care a fost unul redutabil.

6. Vei participa la Israel Poker Championship in luna martie, al 3-lea mare festival din pokerul romanesc pe 2017?

Da, voi participa la IPC atât la jocurile de cash cât și la Main Event. De-altfel, am și o masa finala IPC Varna 2016.

7. La sfarsitul anului trecut ne spuneai ca in viitorul apropiat, ai fi tentat sa mergi pentru o perioada in Vegas pe perioada WSOP-ului, de ce nu chiar anul acesta.
Mai iei in calcul plecarea in acest an? Ne mai despart 3 luni de WSOP…

Iau inca in calcul aceasta varianta.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!