Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 45 Razvan “Razvan1990” Bizera jucator cash: jocurile sunt inca foarte usoare, iar majoritatea leakurilor prezente in ultimii ani sunt prezente si acum!

Autor: | 30/12/2016

a5c9e9d855ecaf1eaddfc627921288b93d7885e66308228c74pimgpsh_fullsize_distr Un alt jucator care a dat curs invitatiei noastre este Razvan Bizera, un timisorean, grinder de 200NL si 400NL pe Unibet si mai rar 200 si 500 zoom pe Stars, aflat la cel mai bun an al sau din cariera de jucator profesionist. Traieste din poker de aproximativ 6 ani de zile, fiind atras de independenta financiara si libertatea pe care ti-o ofera jocul. Considera ca si la ora actuala se foarte multe greseli, astfel ca ca cei care sunt pasionati si pun osul la treaba pot realiza inca lucruri frumoase. In 2017 ar dori sa investeasca timpul eficient, sa fie prodictiv in studiu si sa aiba rezultate chiar mai bune decat acum. Spera sa ajunga pe viitor in Vegas, capitala mondiala a pokerului unde fiecare si-ar dori sa fie prezent macar o data in viata. Haideti sa vedem impreuna ce are de spus Razvan:

1.Salut Razvan si iti multumim frumos ca ai acceptat sa vii la interviul holdem.ro. Pentru cei care poate nu au auzit de tine, trebuie sa le spunem ca esti un foarte bun jucator de cash online. Prezinta te in cateva cuvinte si spune-ne cum ai luat contact cu pokerul.

Salut si multumesc pentru invitatie. Am luat contact cu pokerul acum aproximativ 8 ani, la terminarea liceului. Aveam un grup de prieteni cu care jucam constant home gameuri… mi-a placut foarte mult de la inceput, tin minte ca jucam toata noaptea iar a 2-a zi cand ma trezeam tot asta vroiam sa fac. Dupa un timp m-a atras independenta financiara si libertatea pe care credeam ca o pot obtine prin poker, asa ca dupa o perioada de ezitare am inceput sa joc online, am pus facultatea pe planul 2 si sunt jucator profesionist de aproximativ 6 ani.

2. Cum a fost anul 2016 pentru tine? Din cate am inteles, ai un upswing fabulos din august incoace. Esti multumit?

2016 a inceput destul de rau, aveam rezultate decente dar simteam ca pot mult mai mult si eram destul de frustrat ca nu imi ating potentialul maxim. E foarte frustrant sa iti dedici foarte mare din timp si energie intr-un domeniu si sa nu iti atingi obiectivele. Din fericire am inceput sa vorbesc zilnic cu un prieten foarte bun (care era intr-o situatie asemanatoare) si dupa sute de ore de discutii legate de poker si de viata am capatat o claritate pe care e greu s-o explic, am devenit mult mai increzator, si intre timp au aparut si rezultatele… 2016 a fost cel mai bun an al meu din punct de vedere al pokerului.

3. Ce mize joci, pe ce platforme si cum vezi jocurile la ora actuala? O industrie in care, se pare, se fac bani tot mai greu in ziua de azi.

Momentan joc 200nl si 400nl pe Unibet si din cand in cand 200 si 500 zoom pe Stars pentru competitie. E partial adevarat ca se fac bani tot mai greu dar e normal, orice industrie evolueaza. Partea despre care nu se vorbeste asa mult e ca jocurile sunt inca foarte usoare, iar majoritatea leakurilor prezente in ultimii ani sunt prezente si acum. Avem un standard foarte inalt dupa care putem evalua nivelul jocurilor (PioSolver) si lumea e foarte foarte foarte departe de el in toate fieldurile, cu mici exceptii. Deci da, jocurile devin mai grele dar pentru cine e pasionat si dedicat inca se pot realiza lucruri frumoase.

4. Joci si live? Daca da, in ce cazinouri ai fost in ultimul timp? Cum ti se pare nivelul pokerului live in Romania la ora actuala?

Joc putin live, imi place aspectul de a interpreta body language, telluri, etc, si faptul ca e mai intens in unele situatii. Dar 9 max live e un format care rasplateste un joc tight, iar faptul ca se impart asa putine maini pe ora il face destul de neatractiv. Totusi, nivelul de joc e mult mai scazut fata de online, asa ca nu exclud complet varianta sa joc mai des in viitor.

5. Ce planuri ai pentru 2017 in ceea ce priveste pokerul? Ce obiective ti ai fixat?

Legat de obiective… consider ca e o capcana in care putem cadea ca oameni si ca jucatori de poker, si anume sa ne fixam obiective care nu sunt in totalitate in controlul nostru. De exemplu, sa fac x$ in 2017 e un obiectiv influentabil de factori externi. O lectie pe care o primim de la poker (pe langa multe altele) e sa ne judecam dupa actiuni, nu dupa rezultate. Deci in 2017 sper sa imi investesc timpul la fel de eficient ca in 2016, sa fiu productiv in studiu, sa joc odihnit si focusat. Din punct de vedere financiar daca mi-as depasi rezultatele din 2016 as fi foarte multumit.

6. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte, unde ti ai mai dori sa ajungi in viitor?

Am calatorit foarte putin acum, sper sa schimb asta anul viitor. Vreau sa ajung in foarte multe locuri dar in viitorul apropiat imi doresc in mod special sa ajung in Vegas.

Iti multumim frumos si iti dorim mult succes in 2017!
Va multumesc pentru invitatie si succes si voua!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!