Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 44 Stefan “Agentul05” Dan, triplu finalist in $1050 Super Tuesday, cel mai dificil turneu de pe internet!

Autor: | 30/12/2016

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Un alt jucator pe care il apreciem foarte mult intrucat a acceptat din prima invitatia noastra de a veni la interviu este Stefan Dan cunoscut pe internet cu nickname-ul Agentul05. Cu rezultate excelente de-a lungul timpului pe Pokerstars fiind triplu finalist la $1050 Super Tuesday, cel mai greu turneu de pe internet si runner-up in $320 Saturday Super-Knockout, Stefan a trecut de $200.000 profit pe Stars conform graficelor sharkscope. A facut coaching in trecut, insa la ora actuala joaca pe cont propriu, fiind unul dintre putitnii jucatori romani cu astfel de performante care nu este sub stake. Iata mai jos discutia noastra cu Stefan Dan:

1. Salut Dan si multumim frumos ca ai acceptat sa vii la interviu acum pe sfarsit de an cand se trag linii, se fac calcule si fiecare isi face bilantul pe anul in curs. Cum a fost 2016 pentru tine si cat de multumit esti de situatia ta actuala pe Stars? Graficul Sharkscope ne arata ca ai trecut de $200k profit overall, statistica cu care nu multi se mandresc.

Anul 2016 a fost destul de slab deoarece am fortat la high stakes MTT si nu am avut rezultate! Sunt multumit de jocul meu, dar puteam mai mult!

2. Cand te ai apucat de poker si cand te ai hotarat sa devii jucator profesionist?

Poker am inceput sa joc ca hobby in 2010, iar in 2012 am inceput cariera de jucator profesionist!

3. Ai facut sau faci coaching? Joci stack-uit? Faci parte din vreun stable sau grup de skype in care se regasesc jucatori cu rezultate notabile?

Am facut coaching in 2014 deoarece vroiam sa urc in mize si am considerat ca mai am nevoie de informatii si pe cineva cu care sa discut maini situatii de la high stakes! Nu sunt stack-uit si nici nu am fost vreodata!
Sunt pe cont propriu, nu sunt in vreun stable si nici grup de skype!

4. Ce planuri ai pentru 2017 in privinta pokerului? Ce iti propui?

Imi doresc ca 2017 sa fie cel mai bun an din punct de vedere al poker-ului si as dori sa castig un turneu major.

5. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care si fost si pe de alta parte unde ti ai dori sa mai ajungi pe viitor?

Bahamas este de departe cea mai frumoasa vacanta si as dori sa ajung in Las Vegas!

Iti multumim frumos si iti dorim mult succes in noul an!!
Va multumesc si eu pentru invitatie!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!