Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 43 Eduard “MaDnesS100” Zapan: “Nu as schimba nimic din ce am jucat la masa finala Monday Million!”

Autor: | 30/12/2016

401052_335491296471249_219293471424366_1051855_1465619543_n In penultima zi a anului 2016 il avem invitat la interviurile holdem.ro pe Eduard Zapan sau mai simplu “MaDnesS100”, cel care a reusit o performanta extraordinara in aceasta saptamana, terminand pe locul 5 turneul special Monday Million pentru care a fost recompensat cu un premiu de aproape $130.000. Edy este stack-uit si joaca pentru celebra scoala de poker Pocarr, aceasta dand de-a lungul timpului o multime de jucatori castigatori si transformand jucatori de pluton in super-castigatori pe Pokerstars. Jucatorul roman spune ca nu ar schimba nimic din ce a jucat la masa finala si ca doar nesansa de a da in “carte” l-a facut sa termine pe locul 5, altfel parcursul ar fi fost unul mai lung. Iata interviul cu ieseanul Eduard Zapan, caruia ii multumim pentru faptul ca a acceptat sa ne acorde acest interviu la putin timp dupa reusita sa de luni:

1. Salut Edi si iti multumim frumos pentru faptul ca ai acceptat sa vii la interviul holdem.ro. Felicitari maxime pentru reusita ta din Monday Million acolo unde ai terminat pe locul 5 dupa un run fantastic in turneu si ai castigat aproximativ $130.000. Cum a fost turneul pana sa ajungi la masa finala? Ai fost in vreun moment aproape de eliminare sau ai avut in permanenta stack si spatiu de manevra?

Salut! Turneul a fost usor, n-am facut stack de la inceput, in primele 10 ore cred ca am avut cam tot timpul stack-ul sub media turneului. In last 100 am inceput sa pun presiune si am reusit sa fac stack frumos.

2. Cum ti s-au parut adversarii de la masa finala? In opinia noastra a fost o masa destul de accesibila cu regulari cel mult decenti.

Masa a fost foarte usoara, era mai greu de jucat din cauza presiunii pay jump-urilor. N-am facut greseli, dar am avut “norocul” sa dau numai in carte.

3. Care crezi ca au fost mainile cheie jucate de tine la masa finala?

Mainile cheie au fost 77>jj si a6o>aj, au fost standard, am dat in carte. Nu as schimba nimic din ce am jucat la masa finala.

4. Cum ai luat contact cu pokerul si cand ai trecut sub brandul pocarr, o scoala de poker care a propulsat de-a lungul timpului multi jucatori buni, care au avut rezultate excelente in cele mai dificile turnee de pe internet?

Poker joc de multi ani, cred ca de 9 ani, am inceput cu home game-uri, dupa online dar ma plictiseam rapid si nu ma tineam sa studiez sau investesc prea mult in asta. La sfatul unui prieten am inceput sa joc cash si sa ma documentez despre poker. Sunt la Pocarr de aproximativ un an, aici am vazut ce inseamna sa studiez poker si bineineles cu ajutorul lor am inceput sa vina si rezultatele.

5. Ce programe folosesti?

Inainte sa fiu la Pocarr foloseam Holdem manager 2 si cred ca foloseam si HRC. Acum folosesc Poker Tracker 4, HRC, Flopzilla si CREV.

6. Joci si live, daca da prin ce cazinouri ai fost in ultimul an?

Nu pot sa spun ca joc live, anul asta am fost o singura data la noul club de poker din Iasi, Poker Arena.

7. Ce planuri ai pentru 2017 in ceea ce priveste pokerul? Ce vrei sa realizezi?

In 2017 vreau sa devin un jucator mai complet, sa studiez mai mult, sa ajung sa fiu regular la mid si high stakes.

8. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte unde ti-ai mai dori sa ajungi pe viitor?

Am fost in sudul Italiei, mi-a placut foarte mult iar pe viitor vreau sa merg in America de Sud, poate sa locuiesc acolo ceva timp.

Iti multumim frumos ca ai acceptat invitatia si iti dorim mult succes in noul an!
Va multumesc si eu frumos pentru invitatie!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!