Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 37 Ovidiu “ovidiu162000” Roman: Am facut parte din primul study group de poker din Romania creat de Iulian Doroftei si asta m-a ajutat extrem de mult!

Autor: | 11/12/2016

dsc_0091Un alt jucator profesionist de cash care a dat curs invitatiei noastre este Ovidiu Roman, cunoscut in mediul online pentru nickname-ul sau “ovidiu162000”. Ovi a facut parte din primul grup de studiu creat de Iulian Doroftei pe holdem.ro, lucru care l-a ajutat mult in vederea dezvoltarii carierei sale de jucator profesionist. A jucat pe Pokerstars in trecut, insa acum frecventeaza doar jocurile de pe Unibet la 200 si 400NL. La fel ca VexVictor si SlevinK, si Ovidiu e de parere ca jocurile s-au ingreunat, insa se mai pot face inca bani. Iata mai jos interviul cu Ovidiu Roman:

1. Salut Ovidiu si iti multumim frumos ca ai acceptat sa vii la interviul holdem.ro. Pentru cei care inca nu au auzit de tine, esti unul dintre cei mai buni jucatori de cash online din tara. Cand te-ai apucat de poker si cum ai hotarat sa devii jucator profesionist?

Salut si multumesc pentru invitatie. Am descoperit pokerul online in 2007 si tot atunci mi-am creat cont pe holdem.ro pentru a avea acces la video-urile de pe site. Pe 1 Apr 2009 am devenit jucator profesionist. Tin minte aceasta data pentru ca a fost ziua in care mi-am dat demisia de la jobul care il aveam. Motivatia a fost cat se poate de simpla, faceam mai multi bani din poker decat la job.

2. Pe ce platforme joci la ora actuala si ce mize frecventezi? Cum sunt jocurile la aceste mize comparativ cu alti ani, cat de greu e sa mai fii in ziua de azi jucator profesionist de cash?

Sunt doar doua platforme pe care se poate juca acum in Romania, Pokerstars si Unibet. Am ales sa joc doar pe Unibet la 200NL si 400NL. In mod categoric jocurile sunt mai grele fata de anii trecuti, dar inca se mai pot face bani. Cred ca trebuie doar sa aloci mai mult timp studiului. De exemplu, daca acum 5 ani aveam 95% joc si 5% studiu, acum cred ca trebuie cam 80% joc si 20% studiu.

3. Ai facut coaching in trecut? Faci la randul tau coaching acum?

Nu am facut coaching, dar am facut parte din primul study group de poker din Romania (creat de Iulian “obs” Doroftei, pe holdem.ro in Nov 2009) si asta m-a ajutat extrem de mult. Am oferit coaching o perioada, dar in ultimii 3 ani nu am mai avut timp pentru ca am devenit tatic si am alocat mai mult timp familiei.

4. Apuci sa mai iesi si la live? Daca da, in ce cazinouri ai mai jucat?
Ies destul de rar la live, cam 4-5 iesiri pe an. In general merg la turneele organizate de Pokerfest si joc putin cash live in timpul acestor festivale. Nu prea ma atrage jocul de cash live.

5. Ce planuri ai pentru 2017 in privinta pokerului? Ce obiective ti-ai fixat?

In 2017 voi juca in continuare pe Unibet. Planul este sa aloc mai mult timp studiului fata de 2016 cand am studiat destul de putin.

6. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte unde ti-ai mai dori sa ajungi in viitor?

Cea mai frumoasa destinatie unde am fost este la Hard Rock in Punta Cana. Mi-as dori sa vizitez Thailanda, dar nu stiu cat de recomandata este destinatia pentru familii cu copii mici. Cea mai potrivita si convenabila destinatie pentru mine este Grecia, in special insulele din Grecia.

Iti multumim frumos si mult succes in 2017!
Multmesc pentru invitatie si numai bine!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!