Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 35 Alexandru-Valer “p.A.v magic” Parau: Tin legatura si discut maini cu Adrian Pora, Marian “Motreanu90” Virlanuta si Alexandru “alexxt7” Farcasanu!

Autor: | 10/12/2016

pavmagic A inceput sa joace poker la modul serios doar de un an de zile, insa se apropie de un profit de $100k conform site-ului de specialitate sharkscope. Are 25 de ani, vine din Cetatea de Balta, Jud. Alba si isi propune sa urce cat mai sus in anii urmatori, construindu-si incetul cu incetul o cariera de jucator profesionist. Pastreaza legatura cu jucatori importanti din Romania, cu care discuta maini si face session review-uri, Adrian Pora, Alex Farcasanu si Marian Virlanuta, toti 3 cu rezultate excelente, fosti invitati in seria noastra de interviuri. Haideti sa vedem ce are de spus Alexandru-Valer Parau:

1. Salut Alexandru si multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra. Esti un jucator in plina ascensiune pe internet, ai castigat de curand $162 Bounty Builder Saturday SPecial si $109 Battle Royale, ai un grafic intr-o continua urcare, povesteste-ne cateva cuvinte despre tine. Cati ani ai, de unde esti si cand te-ai apucat la modul serios de poker? Cum ai luat contactul cu pokerul?
Salut! Va multumesc pentru invitatie. Am 25 de ani , sunt din jud Alba, comuna Cetatea de Balta. De aproximativ un an am inceput sa joc la modul serios. Primul contact cu pokerul l-am avut cu mult timp in urma cand jucam acasa intre prieteni turnee la 2-3 lei.
2. Cat de mult timp aloci jocului si cat de mult studiului? Cum decurge o saptamana din viata ta?
Joc 4-5 zile pe saptamana, in jur de 11-12 h pe zi, iar studiului ii aloc 3-4 h pe saptamana, dar in urmatorul an am de gand sa-i aloc mai mult timp. Restul timpului il petrec alaturi de prieteni.
3. Joci stack-uit? Faci coaching? Ce programe folosesti?
Sunt stack-uit din februarie anul acesta. Coaching fac saptamanal. Folosesc HM2 si Tournament Shark.
4. Cu ce jucatori importanti de mtt online tii legatura? Zi-ne 2-3 nume..
Am foarte multi prieteni cu care discut unele maini pe skype, printrei ei Pora Adrian, Marian “Motreanu90” Virlanuta si Alexandru “alexxt7” Farcasanu.
5. Joci si live? Daca da, prin ce cazinouri ai jucat in ultimul an?
Live am jucat foarte putin, doar in tara la Games Spot Sibiu si Rounders Cluj.
6. Ce planuri ai pentru 2017 in ceea ce priveste pokerul? Ce ti-ai propus?
Pentru anul viitor mi-am propus sa imi imbunatatesc cat mai bine jocul si sa joc cateva turnee live mai importante din tara.
7. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte unde ti-ai dori sa ajungi in viitor?
Am vizitat multe locuri frumoase de la noi din tara , iar in viitorul apropiat mi-as dori sa vizitez Londra .

Iti multumim frumos si iti dorim mult succes in 2017!
Va multumesc frumos pentru invitatie. Toate cele bune!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!