Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 29 Jocó “glu77ps” Liszkovics: Dupa un loc 4 la Sunday Storm obtinut in 2012, am hotarat sa devin jucator profesionist!

Autor: | 07/12/2016

jokoUn alt jucator prezent periodic in cronicile noastre este Jocó “glu77ps” Liszkovics, un tanar nascut in Odorheiu Secuiesc care a acceptat foarte deschis invitatia de a venit la interviu. Conform graficelor sharkscope, Jocó a realizat un profit foarte consistent in ultimul an de zile si asta in special unor lovituri frumoase precum: loc 2 la Big $109, loc 1 la Bigger $109 si aproape $40k, loc 1 la Big $22 si cel mai recent, loc 6 la $215 Sunday Warmp-Up. A hotarat sa devina jucator profesionist dupa un loc 4 la Storm in 2012, iar de atunci dedica foarte mult timp pokerului. Tot el spune ca rabdarea si perseverenta sunt 2 calitati pe care un jucator ar trebui sa le aiba pentru a fi de succes. Iata mai jos interviul cu Jocó “glu77ps” Liszkovics:
1. Salut Jocó si multumim frumos ca ai acceptat sa vii la interviu. Incepand cu noiembrie anul trecut ai avut o explozie pe Stars, foarte multe rezultate notablile si ai castigat intr-un an poate cat nu fac altii intr-o viata. Cum au aparut aceste rezultate foarte frumoase si ce faci special la mesele de joc de ai asa mare succes?
Salut! In primul rand vreau sa va multumesc pentru invitatie. Intr-adevar am avut un upswing incepand cu sfarsitul anului trecut si continuand in acest an. Run-ul joaca si el un rol foarte important, pe langa asta am studiat si am lucrat la joc mult mai mult ca inainte :) Joc mai putine mese simultan, acordand mai multa atentie dinamicii jocului, jucatorilor etc. :)
2. Cum ai luat contact cu pokerul si cand ai hotarat sa devii jucator profesionist?
In 2010 eram la facultate si am inceput sa jucam cu prietenii (the same old story…). Am reusit sa construiesc un roll online, in 2012 am luat locul 4 la Sunday Storm. Dupa asta am hotarat sa-mi dedic tot timpul pokerului si sa devin profesionist.
3. Faci parte din vreun stable? Joci stack-uit? Ai coach?
Joc stack-uit si mai fac si coaching periodic.
4. Care crezi ca sunt principalele tale 3 calitati care te-au facut sa devii un foarte bun jucator de turnee?
Perseverenta, rabdarea si “norocul” :)
5. Cat joci pe saptamana si cat studiezi?
3-4 zile acordate pentru session, 1-2 zile acordate studiului.
6. Ce planuri ai pentru 2017 cu pokerul? Te gandesti sa incepi sa iesi si la turneele live?
Vreau sa particip la WSOP, in Vegas si sa ma dezvolt mai mult ca jucator live.
7. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte unde ti ai dori sa ajungi in viitor?
La Barcelona mi-a placut cel mai mult. As dori sa ajung la PCA, combinatia perfecta intre vacanta de vis si poker de calitate!

Iti multumim frumos si iti uram mult succes in 2017!
Multumesc si GL everybody :)

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!