Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 24 Dan Serban “dannyz0r” Borlan: N am putut concepe la final ca am castigat Sunday Million!

Autor: | 01/12/2016

dannyyyyyy Vine din Baia Mare si de un an incoace joaca Sunday Million saptamana de saptamana si iata ca in final, eforturile sale au fost rasplite. Si nu oricum, printr-o victorie de rasunet in cel mai popular turneu de pe internet acolo unde fiecare isi incearca sansa de a se catara spre premiile mari de la masa finala. Nici pana la lovitura din weekend, “dannyz0r” nu era un jucator oarecare. Lovise cateva turnee si avea un profit destul de consistent, care ii consolida postura de jucator profesionist. In spatele nick-ului de pe Stars “se ascunde” un jucator simpatic pe numele sau Dan Serban Borlan (foto dreapta), care a fost foarte deschis cu noi si a acceptat sa ne acorde un interviu dupa victoria sa din SM, fapt pentru care il felicitam o data in plus. Iata mai jos conversatia purtata cu Dan:

1. Salut Dane si multumim frumos ca ai acceptat invitatia de a veni la interviu. Felicitari pentru marele succes din cadrul turneului Sunday Million, reusita care, cu siguranta, este cea mai mare din cariera ta de jucator profesionist. Ce ai simtit in momentul in care turneul s-a incheiat si a aparut casuta “Felicitari, ati castigat Sunday Million”?
Salut, multumesc frumos de invitatie si pentru sustinere. Dupa castigarea turneului eram fara cuvinte, nu puteam concepe ce s-a intamplat.
2. Cum a fost turneul pana sa ajungi la masa finala? Ai avut vreun moment in care ai fost aproape de eliminare sau in situatie de all-in?
Prin last 30 am avut cateva situatii consecutive de all-in unde din shortstack am devenit aproape chip leader. AKs > QJs si JJ > TT . Inainte de masa finala, pe bubble, am castigat un flip vs un jucator foarte agresiv A9s > 44 si mi-am consolidat pozitia de chip leader in turneu in acest fel.
3. Cum au fost jucatorii de la masa finala? Ti s-au parut de un nivel ridicat sau accesibiili?
Masa finala mi s-a parut extrem de accesibila. majoritatea jucatorilor de acolo fiind in cel mai bun caz regulari decenti, dar erau foarte multi short stack asa ca am ales o varianta mai conservativa a stackului.
4. Care crezi ca au fost mainile cheie jucate de tine la FT?
Un flip foarte important in primele maini ale mesei finale (TT > AK pt aproximativ 13bb effective ), dupa am avut o perioada de card dead si pana spre HU nu prea am avut situatii complicate. La HU am intrat cu dezavantaj 2,5:1 dar am reusit sa ma dublez destul de repede cu AQ pe QJ733 vs Q9 adversarului (aproximativ 30bb effective). La HU din nou o mana cu care am ajuns 4:1 favorit cand am facut 3bet si cbet flop pe J63, si check/shove turn 8 vs Ekmalian
Si mana de final cand am shovat 12bb cu A2o si am primit call de la K9, iar boardul a rulat in favoarea mea.
5. Cand mai erati trei, ati discutat sa faceti deal, fiecare urmand sa castige, cu aproximatie din cate imi amintesc. 98k-95k-92k, tu fiind cel cu 92k. In acel moment a avut loc urmatoarea conversatie:

limonadik586 (RUS): i agree
Ekmalian (GRE): no
Ekmalian: 110k
limonadik586: Ok! let’s play!
Dannyz0r (ROM): yea, keep being greedy

Daca grecul nu cerea 110k, acceptai deal-ul?

Da, eram dispus sa accept dealul fiindca cei doi (mai ales grecul) erau putin maniaci. Dar el a vrut mult prea mult in opinia mea asa ca am jucat in continuare.

6. Cat de des joci Sunday Million? Saptamanal, o data pe luna…

Saptamanal de aproximativ un an incoace.
7. Cum ai luat contact cu pokerul si cand ai hotarat sa devii jucator profesionist?
Contact cu pokerul am luat in primul an de facultate cand jucam de fun, dar prin intermediul unui prieten am reusit sa obtin un staking la SNGuri mici (2.5 90 oameni , 4.5 180 oameni) . Decizia de a deveni profesionist as spune ca am luat-o acum 3-4 ani cand am realizat ca pokerul este ceva ce ma atrage enorm ca si sport/job
8. Joci live? La ce turnee ai participat? In caz ca raspunsul e pozitiv, vei fi prezent la UnibetOpen si la EPT Praga?
Live joc foarte putin, dar intentionez sa devin un regular si al festivalurilor live. Am participat la turnee micute din Cluj de cateva ori, iar in afara tarii am fost in februarie la UKIPT Dublin. Da, voi fi prezent la UnibetOpen.
9.Ce planuri ai pentru la anul in privinta pokerului?
La anul as dori sa mentin o serie de rezultate bune, sa fac studiu la joc in continuare si sa incep sa particip la cat mai multe evenimente live.
10.Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte, in ce loc ti-ai dori sa ajungi pe viitor?
Acum 2 ani cand am fost in Croatia a fost cea mai frumoasa vacanta (sunt un mare fan al vremii calde si al plajei). Pe viitor imi doresc sa ajung in Barcelona!

Iti multumim frumos si mult succes in 2017!
Va multumesc frumos si eu de invitatie!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!