Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 21 Cristian Murgoci: 2017 poate fi anul in care sa fiu prezent la jocurile cash in perioada WSOP!

Autor: | 28/11/2016

image1 Invitat la podcastul Peste Prajit in trecut intr-una din cele mai de succes editii din cele peste 200 de episoade, Cristi Murgoci din Iasi, un jucator excelent de cash live din Romania, spune ca 2017 poate fi anul in care sa ajunga in Las Vegas pentru jocurile cash din perioada WSOP-ului. Cristi adauga faptul ca jocurile de cash in tara noastra sunt inca foarte profitabile, iar din toti jucatorii de perspectiva, unul pare sa fie pariul sau pentru viitor: Bogdan Berinde. Iata mai jos interviul cu Cristian Murgoci:
1. Salut Cristi si multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra. N am mai auzit de o buna bucata de timp de tine, ce faci si cum mai esti, totul este ok?
Se știe ca jucătorii de cash live sunt mai low profile. Turnee nu am mai jucat anul asta decât asa ca o iesire din monotonia grinduitului la cash. Rezultate nu au fost decât o intrare la o masa finala IPC (israelian poker championship Golden Sands). Online nu am mai jucat in ultimii 3-4 ani.
2. Esti unul dintre cei mai buni jucatori de cash live din tara fapt pentru care ai fost invitat si la podcastul Peste Prajit in trecut. Cum au fost ultimii doi ani pentru tine, mai e cash-ul live profitabil sau si aici, la fel ca la turnee, “nu mai e ce a fost odata”?
Pentru mine au fost destul de profitabili ultimii doi ani. Evident nu mai e ce a fost acum câțiva ani, dar jocurile live sunt clar mai bune decât cele online momentan.
3. Pe unde mai joci, sunt jocuri bune in tara? Ai mai fost plecat si afara?
Ultimii doi ani am jucat jocurile de cash din cazinourile bucurestene plus jocuri in Iasi. Au fost jocuri bune, mi-a mers destul de bine. Pe afara nu am fost decât in vacante, cash jucând doar in cazinourile din stațiunile din Bulgaria.
4. Zi-ne cateva nume de jucatori foarte buni de cash din tara, hai sa spunem asa, cei care te-au pus in cele mai dificile situatii la masa de joc?
Un jucător bun știe ca nu trebuie sa ajungă sa ma pună in situații dificile, la fel cum și eu nu ma pun in situații dificile cu el. In situații dificile ma pun de obicei jucătorii maniaci, acei pesti super agro. Sunt câțiva jucatori tineri care joaca foarte bine, regulari prin cazinourile din Bucuresti cărora le respect jocul, sunt mulți jucatori buni in țara. Nu ii pot nominaliza pe toți, dar unul e pariul meu pentru viitor: Berinde Bogdan.
5. Ce planuri ai in ceea ce priveste pokerul pentru 2017?
Imi doresc de cativa ani sa merg sa joc jocurile de cash de pe perioada Wsop. Posibil 2017 sa fie acel an.
6. Care este cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte unde ti-ai dori sa ajungi pe viitor?
Barcelona a fost destinația de vacanța care mi-a plăcut cel mai mult, îmi plac foarte mult pensiunile din Bucovina in special iarna, așa ca viitoarele vacante pe acolo vor fi.

Iti multumim frumos, mult succes in 2017!
Mulțumesc pentru interviu și un an 2017 bun tuturor!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!