Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 20 Sebastian “DSMaverick” Delorean: Cei mai buni jucatori de poker sunt cei care studiaza, muncesc si practica meseria cu respect!

Autor: | 27/11/2016

sebaaaaaa Un alt jucator care pe noi ne-a impresionat de-a lungul timpului este Sebastian “DSMaverick” Delorean, un tanar, care cu mult timp in urma a inceput sa joace poker pe holurile caminelor studentesti, iar ani de zile mai tarziu, munca si profesionalismul de care a dat dovada l-au adus la mesele finale ale catorva turnee importante de pe Stars. A facut 4 mese finale la Big/Bigger $162 unde a obtinut doua locuri 4 si doua locuri 2, loc 3 la $55 Daily Double pentru 20k si locuri 1, respectiv 5 la Bounty Builder $109 / Bigger $109. Vine din Arad si are o poveste extrem de interesanta pe care o puteti citi in cele ce urmeaza:

1. Salut Sebastian si multumim mult ca ai acceptat invitatia noastra de a veni la interviu. Poate nu multi te cunosc dupa numele adevarat, insa cu siguranta iti stiu id-ul de pe Stars: DSMaverick. Ai aparut de foarte multe ori in cronicile noastre cu lovituri in cele mai dificile turnee. Cum iti definesti in cateva cuvinte cariera de jucator pana acum?

Salut! Va multumesc ca m-ati invitat sa iau parte in aceasta serie de interviuri ale jucatorilor romani. In legatura cu cariera mea de jucator, a fost un drum cu urcusuri si coborasuri, dar pot sa spun ca a fost un drum placut pana in momentul de fata, vedem ce ne rezerva viitorul. Anul 2016, in special, a avut parti bune si parti rele, dar trebuie sa iei ceva bun dintr-o perioada rea ca sa poti continua la acelasi nivel de concentrare si incredere.
2. Cum te-ai apucat de poker si cum ai devenit jucator profesionist? Te-ai documentat mult, ai avut coach, ai fost stack-uit?
Totul a inceput in primul an de facultate, 2011, unde am avut norocul sa il intalnesc pe Sorin ‘DyIxi0n’ Morariu, care m-a introdus in lumea Hold’Em-ului. Am inceput sa frecventez homegame-urile de prin caminele studentesti si m-a atras complexitatea jocului.
Am trecut la un alt nivel la inceputul anului 2012 cand am fost cooptat intr-un grup de stacking detinut de un grup de jucatori straini foarte capabili, grinduing Micro MTTs si 180PPL SNGs.
Cea mai importanta parte in a fi un jucator de poker online profitabil este studiul, ceea ce am continuat sa fac inca de la inceputuri, imbunatatirea jocului, analiza spoturilor si dezvoltarea de linii profitabile in functie de tipurile de jucatori.
Da, sunt stackuit inca de la inceputuri, am ramas fidel aceluiasi grup de stacking in toata perioada petrecuta la mese si consider, la ora actuala, ca sunt stack-uit si coach-uit de unul dintre cei mai complexi jucatori germani, care a devenit si un prieten foarte bun in aceasta perioada.
3. Sa trecem putin pe partea de live. Anul asta ai luat locul 4 la Winamax Poker Open in Irlanda si din cate am inteles joci foarte mult si live.
Cum sunt jocurile, ce joci si daca te gandesti sa iei mult mai in serios si live-ul de acum inainte (iesiri constante la EPT-uri, etc)

Trecand pe partea de live totul a inceput la IPT, a se citi “Ilie Poker Tour”, unde alaturi de majoritatea regularilor din Timisoara, jucam zi de zi SNGuri de 2 mese HEM, Omaha si spre dimineata cash. Tot acolo am avut parte de primul coaching in legatura cu tilt-ul, parafrazandu-l pe Ilie, ‘Nu strigati ca treziti vecinii!’. Vremuri…
Ma simt foarte confortabil participand la jocurile live, in special de marile circuite Europene, datorita faptului ca imbina utilul cu placutul, in momentul in care ai parasit cazino-ul se transforma intr-o vacanta pana a doua zi cand te intorci, cum zicem noi, pe plantatie. Jocurile live sunt foarte bune in general si seriile EPT, Estrellas, Eureka si IPT strang de obicei un field mare de jucatori, o mare parte recreationali, deci devin o portita de relaxare foarte buna pentru burnout-ul pe care il ai dupa multe luni de grind online.
Dublin Winamax Open HR a fost prima mea masa finala si totodata primul cash din iesirile live, o ‘performanta’ pe care o sa o tin minte toata viata.
Pot sa zic ca iau foarte in serios live-ul avand la activ doua iesiri EPT/Eureka Barcelona, o iesire EPT/IPT Malta, o iesire EPT/UKIPT Dublin si nu in ultimul rand o iesire WMX Open Dublin, experienta a fost acumulata, asteptam si rezultatele.
4. Zi-ne o masa finala memorabila de pe Stars, o mana senzationala pe care ti-o amintesti de la masa finala.
Din perspectiva mea cea mai frumoasa masa finala alaturi de cea mai interesanta mana a avut loc la sfarsitul anului 2014, masa finala Bigger 109, last 5. In momentul acela tocmai am refuzat deal fiind 2/5 si in pozitia CO am deshis TJo, fiind platit de BTN, SB si BB. Pe flopul A72r am decis ca am cel mai bun percieved range si am decis sa fac CBet, BTN si BB platind, pe turn 7 am decis ca voi continua sa bluffez probabil toate cele trei strazi si asta s-a intamplat pe riverul K unde, dupa doua minute de tank am fost platit de 22, un mic full house care probabil a avut o decizie foarte grea avand in vedere ca exista ICM factor si stackurile noastre erau in top 3, am ramas in 10BB si nu am reusit sa revin in turneu.
5. Care crezi ca sunt cei mai buni jucatori romani de turnee online de pe Stars?
Cei mai buni jucatori romani de turnee romani, atat live cat si online, sunt cei care studiaza, muncesc si practica aceasta meserie cu respect. Nu imi permit sa fac un top.
6. Care e cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si unde ti-ai dori sa ajungi pe viitor!
Conceptul meu de vacanta este putin diferit probabil, orice loc din lume alaturi de o companie placuta, prieteni si, in general, oameni buni este o vacanta perfecta pentru mine. In legatura cu locatiile placute pe care le-am vizitat, pot sa spun ca mi-a placut Malta in special, dar nu pot sa exclud orase ca Barcelona si Dublin in topul preferintelor, fiecare avand farmecul propriu.
Cred ca visul fiecarui jucator e sa ajunga in Las Vegas si Macau, doua destinatii spectaculoase in care mi-as dori sa ajung.

Iti multumim frumos si mult succes in 2017!
Va multumesc inca o data pentru invitatie si doresc sa le urez tuturor bafta la mese, in afara de mesele la care jucam impreuna :)).

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!