Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 15 Virgil “vidi.pkr” Marculescu: Adrian Pora a avut incredere in mine si m-a ajutat sa ajung la performantele actuale!

Autor: | 21/11/2016

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv Prezent de foarte multe ori in cronicile saptamanale si avand un an de-a dreptul exploziv, Virgil Marculescu sau asa cum il stie lumea pe internet, vidi.pkr, spune ca Adrian Pora este cel care l-a ajutat foarte mult sa ajunga la performantele actuale, avand incredere in el si garantand pentru el in fata stacker-ului. Virgil face parte dintr-un stable foarte puternic de jucatori de mtt, acolo unde discuta maini si situatii de joc, lucru util pentru fiecare in vederea dezvoltarii jocului si a skillului personal. O destinatie de vacanta care l a impresionat foarte mult este Republica Dominicana, fapt ce il determina ca pe viitor sa ajunga din nou intr-un loc insorit pentru relaxare. Iata intervul complet cu Virgil Marculescu:

1. Salut Virgil si multumim tare mult ca ai acceptat sa vii la interviu. Poate nu multi te stiu dupa numele real, insa cu siguranta au auzit de vidi.pkr. Din punctul nostru de vedere, ai un an exploziv si esti la ora actuala unul dintre cei mai in forma turneiari romani. Ai facut masa finala la Sunday Million unde ai luat locul 7, ai castigat $215 Thursday Thrill Progressive KO si cel mai mare castig – loc 4 la SCOOP si aproape $40.000. Esti multumit de rezultatele din 2016? Cum iti definesti cariera de jucator pana acum?
Salut. Anul acesta pt mine a fost unul foarte bun, desi nu a inceput promitator. In luna mai cand m-am intors de la Eureka Bucuresti aveam moralul scazut, si incepeam sa am indoieli ca a fost o idee buna sa renunt la servici si sa ma axez pe poker. Lucrurile s-au schimbat odata cu masa finala la SCOOP, in mai putin de 2 luni reusind sa depasesc 100.000$ profit pe PokerStars. E prea devreme sa vorbesc despre o cariera in poker.. in timp vom vedea daca imi voi construi una sau a fost doar o perioada norocoasa din viata mea.
2.Cum decurge o saptamana din viata ta in ceea ce priveste pokerul? Cat joci, cat de mult iti analizezi jocul, discuti cu alti prieteni, maini, situatii de joc, etc?
In principiu 4-5 zile joc online, iar vinerea merg la prietenii nostri de la Gentlemen`s Poker Club (n.r. club de poker cunoscut din Timisoara patronat de Andrei “kytra” Simon si Silviu “donni3brasco” Nemes, fosti invitati ai podcastului Peste Prajit). Am norocul sa fiu pe cateva grupuri de skype cu jucatori experimentati si cu rezultate, prezenti mai tot timpul in cronicile voastre saptamanale, cu care pot discuta maini si situatii.
3. Joci stack-uit? Ai coach?
Da. Sunt intr-un stable de jucatori de mtt. Aici trebuie sa ii multumesc lui Adrian Pora pentru ca desi nu aveam rezultate si nici experienta in turneele online a avut incredere si a garantat pentru mine in fata stackerului. Pe acest grup avem ca si coach unul dintre regularii de top de high stakes.
4. Mai joci pe alte platforme exceptand Pokerstars?
Cum toata comunitatea de poker stie, la momentul actual in Romania nu sunt multe platforme on-line de poker. Singurul site pe care mai joc rar este 888.
5. Te gandesti pe viitor sa iei in serios si live-ul? Sau continui sa joci doar pe internet? Ce planuri ai pentru 2017?
Momentan live-ul nu este o optiune buna pentru mine. Nu sunt pregatit pentru turneele mari live cu field-uri grele. Planul pt 2017 este sa imi organizez mai bine timpul ca sa pot sa imi dedic mai mult timp studiului, jocului si familiei mele.
6. Care e cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte, in ce loc ti-ai dori sa ajungi pe viitor?
Luna trecuta am fost in Republica Dominicana, o destinatie de vis. Nu m-am hotarat inca care va fi urmatoarea destinatie, dar sigur va fi un loc insorit pe malul marii.

Iti multumim tare mult!

Multumesc si eu de invitatie!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!