Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 13 Alexandru “alexxt7” Farcasanu: O accidentare grava mi-a curmat cariera de fotbalist si m-a trimis pe un alt drum, cel al jucatorului profesionist de poker!

Autor: | 20/11/2016

e41478d7520756094972607d9aa0c2143414ddcc9432d32051pimgpsh_thumbnail_win_distr Cu rezultate impresionante pe internet si prezent in cronicile noastra aproape in fiecare saptamana, Alex “alexxt7” Farcasanu, originar din Motru, spune ca o accidentare grava, care i-a curmat cariera de fotbalist profesionist l-a trimis pe un nou drum. Unul aparent cu mai multe riscuri, mai nesigur, poate mai plin de incertitudini. Cel al jucatorului profesionist de poker. Aparent. Pentru ca asa cum avea sa realizeze ulterior, volumul de munca, skillul, noptile nedormite alocate jocului, studiului si analizei mainilor si incapatanarea de a ajunge printre cei mai buni au reprezentat cheia spre succes. Iata mai jos interviul complet cu Alexandru Farcasanu:

1. Salut Alex si multumim frumos ca ai acceptat invitatia noastra. Poate nu te stiu foarte multi dupa numele real, insa aproape weekend de weekend te vad prezent in cronicile noastre cu nick-ul tau “alexxt7”. Ce faci atat de special de ajungi asa des la masa finala?

Salut! Dupa multe ore petrecute in fata calculatorului pot spune ca in acest moment am mare incredere in jocul meu, iar rezultatele au inceput sa apara saptamanal. ,,Special” nu cred ca fac nimic, doar ca eu sunt un tip foarte ambitios si in fiecare zi incerc sa imi imbunatatesc jocul si sa dau totul pentru a avea rezultate cat mai bune.
2. Cum ai aflat de poker si cum a inceput povestea ta si drumul spre o cariera de jucator profesionist?
Povestea mea cu pokerul a inceput pe vremea cand eram fotbalist profesionist la Minerul Motru, iar in urma unei accidentari grave a trebuit sa stau pe bara 7 luni. Din acel moment am inceput sa joc poker live in orasul meu natal Motru, jucam turnee 25lei rebuy, cash si dupa scurt timp m-am apucat sa joc pe online. Jucam SNG-uri de 2.50$ iar dupa o luna am reusit sa fac prima retragere de 800$ din care mi-am platit facultatea, tin minte ca am fost foarte bucuros si pentru prima oara in viata mea ma simteam capabil sa ma descurc singur, nu am vrut sa mai aud de fotbal:)). Cariera de profesionist pot spune ca a inceput in 2013 cand am lovit Big22, de atunci am inceput sa intru in grupurile de skype unde analizam fiecare situatie in parte si incercam sa imi imbunatatesc jocul.
3. Ai coach? Joci stackuit?
Da, joc stack-uit iar in privinta coaching-ului nu cred ca am nevoie, deoarece am doi prieteni foarte buni Pora Adrian si Virlanuta “motreanu90” Marian care au rezultate extraordinare si analizez cu ei orice situatie dificila cu care ne confruntam la masa de joc.
4. Cat de mult te ajuta prezenta in grupurile de skype, discutiile cu alti jucatori despre diverse maini, analizarea propriului joc? Sunt foarte multi jucatori buni la voi in Motru, ce ati facut de v-ati dezvoltat jocul atat de mult?
Grupurile de skype sunt foarte bune in ziua de azi deoarece jocul a devenit foarte greu si ai nevoie de multa informatie,daca ai un grup solid o sa ai numai de castigat. Da, pot sa spun ca suntem 4 jucatori profesionisti in Motru: Eu, Adrian Pora, Marian “Motreanu90” Virlanuta si Cristi “grecu2006” Grecu, nu am facut nimic special doar ca ne place foarte mult jocul plus spiritul competitei care te face sa iti doresti sa devii din ce in ce mai bun.
5. Ce planuri ai pentru 2017? Te gandesti sa iei mult mai in serios si live-ul?
In 2017 sper sa fac un top 3 la Sunday Million, iar rezultatele mele sa fie duble fata de anul acesta. Eu iau in serios live-ul, chiar am castigat cateva turnee in acest an, sper pe viitor sa fac o figura frumoasa. (n.r. A facut heads-up in aprilie la National Poker Championship – Edition I, Bucharest $ 18,430 si a castigat 888Live Local Summerfest, Costinești Main Event – $ 19,945)
6. Care e cel mai misto loc in care ai fost si pe de alta parte, unde ti-ai mai dori sa ajungi in viitor?
Anul acesta am fost in Republica Dominicana si pot spune ca e cel mai frumos loc in care am fost pana acum. Pe viitor vreau neaparat sa ajung in Thailanda sa vizitez toate insulele.
Iti multumim frumos si multa bafta in 2017!
Va multumesc frumos si eu!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!