Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 12 Adrian Ioan “politm69” Ionescu, singurul roman cu 3 mese finale Sunday Million!

Autor: | 19/11/2016

politm Continuam seria interviurilor si de aceasta data il avem invitat pe Adrian “politm69” Ionescu, singurul jucator roman de poker care a reusit sa faca 3 mese finale Sunday Million, obtinand in ordine cronologica locurile 6, 4 si 7. Timisoreanul spune ca prima sa masa finala a venit total neasteptat si tot el mentioneaza ca jocurile la mize mari s-au ingreunat destul de mult, insa continua sa fie multa valoare in turneele mici si medii. Si-ar dori pe viitor sa ajunga in Las Vegas, orasul care, asa cum stim, nu doarme niciodata. Iata interviul complet cu Adrian “politm69” Ionescu:

1. Salut Adi si multumim frumos ca ai acceptat sa vii la interviu. Din verificarile noastre esti singurul roman cu 3 mese finale Sunday Million. Sunt pentru tine acestea cele mai mari reusite din cariera ta de jucator profesionist de poker?

Salut, pot sa zic ca prima masa finala la Sunday Milion a venit total neasteptat , jucam mize foarte mici si am intrat in turneu dintr-un satelit pe fpp, a fost ceva fantastic! Sunt cele mai mari reusite ale mele + un loc 3 la big 109 pt 31k.
2. Cum a fost anul 2016 pentru tine? Esti multumit cu ce ai realizat? Cum mai sunt turneele pe internet? Mai e value acolo “sus”?
Anul 2016 a fost destul de bun in prima parte, apoi a venit o perioada mai putin fasta. Turneele la mize mari sunt grele, insa se pot face bani frumosi la mize medii si mici.
3. Joci sub stake? Ai coach?
Nu joc sub stake, nu am jucat niciodata si nici nu am coach.
4. Ai inceput sa iesi la live din 2013, ai fost pe la Eureka, EPT-uri, o sa pui accentul mult mai serios si pe partea asta in viitorul apropiat?
Majoritatea turneelor ce le`am jucat live au fost prin sateliti pe pokerstars, la fel o sa fac si pe viitor, posibil alte cateva pe langa. Anul acesta am jucat Ept Barcelona si Malta cu rezultate slabe. Urmeaza Praga, care in ultimii 2 ani a fost foarte profitabila.
5. Zi-ne care e cea mai frumoasa destinatie de vacanta in care ai fost si pe de alta parte, unde ti-ai mai dori sa ajungi in viitor?
Republica Dominicana si Bahamas, sper sa ajung in curand in Las Vegas!

Iti multumim frumos si mult success in 2017!
Va multumesc si eu de invitatie!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!