Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Interviu 11 Andrei “gigibaston” Belus: Dupa un an 2015 foarte prost, mi-am revenit din fericire anul acesta!

Autor: | 18/11/2016

aaaaaaaaaaaaaaaaaa Sub nickname-ul “gigibaston” pe care il stiu aproape toti iubitorii pokerului online din Romania, se ascunde nimeni altul decat Andrei Belus, omul care a reusit doua mese finale Sunday Million pe Pokerstars, una chiar in acest an. Originar din Deva, Andrei a avut o ascensiune formidabila pana in 2015, cand a inceput un downswing care parea fara sfarsit, de asteptat totusi pentru un jucator care se invarte la cele mai dificile turnee de pe internet. Din fericire pentru el, anul 2016 a echivalat cu o panta ascendenta, incununata in primavara de o noua masa finala Sunday Million, de aceasta data un loc 5 si un castig de peste 50.000$. Iata mai jos interviul cu Andrei, omul care cu multi ani in urma juca pe Pokerstars turnee pe centi, iar acum grinduieste la cele mai mari mize.

1. Salut Andrei si multumim ca ai acceptat sa vii la interviu. Ce faci, cum esti, n am mai auzit o buna bucata de tine, cam de cand ai fost la podcastul Peste Prajit………

Salut, sunt bine, mersi, 5-6 zile pe saptamana online la joc, am avut un an 2015 foarte prost si din cauza asta nu s-a mai auzit de mine probabil. Dar eu tot aici am fost chiar si asa, stau bine mental si sunt obisnuit cu downswing-ul, deci am inceput sa trec usor peste perioadele proaste cu zambetul pe buze :)

2. Cum merg jocurile pe internet, daca nu gresim ai mai facut o masa finala anul asta la SUnday Million, a doua din cariera…..Cum a fost 2016?

Pe internet jocurile sunt foarte bune, mai ales de cand au aparut aceste turnee Bounty Builders care atrag foarte multi fishi.

Da, am mai facut o masa finala anul acesta la Sunday Million, din pacate nu a fost top 3, a fost un loc 5, dar totusi multumitor.

2016 pot spune ca e un an destul de bun pentru mine, am facut selectie buna de turnee, joc pe mai multe platforme si incerc sa joc doar turneele care sunt value pentru mine.

3. Nu te ai gandit sa iei mai in serios si live-ul?

Eu joc live doar asa de recreere, ma plictiseste sa joc 5 maini pe ora, dar probabil daca nu as avea alta solutie m-as adapta si la asta, nu ar fi o problema.

4. Joci stack-uit, ai coach?

Da, joc stackuit, am si coach cu care discut maini si fac review-uri saptamanal.

5. Zi-ne care e cel mai misto loc in care ai fost si pe de alta parte, unde ai vrea sa ajungi in viitor?

Am fost in Ibiza in vacanta si mi a placut foarte mult, mai pe genul meu asa, iar pe viitor cred ca as vrea sa merg intr o vacanta in Cancun!

Iti multumim frumos si succes in 2017!
Mult succes si voua!

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!