Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Intalnire la nivel European a Comisiilor de Gambling

Autor: | 24/02/2012

Sigrid Ligne

Sigrid Ligne

Ziua de luni 27 Februarie este posibil sa fie una dintre cele mai importante pentru viitorul gamblingului online in Uniunea Europeana. Conform www.europeanvoice.com , CE se va intalni cu comisiile de gambling din fiecare tara membra UE pentru a discuta despre introducerea unei legislatii armonizate in domeniu care sa aiba efect in toate statele membre.

Intalnirea are loc ca urmare a Raportului referitor la jocurile de noroc pe piata interna, publicat in noiembrie 2011.

Michel Barnier, comisarul european responsabil de piata interna, va publica un plan in acest sens ceva mai tarziu anul acesta. El vrea sa aduca niste reguli clare in domeniu, tinand cont in acelasi timp de toate variabilele din domeniu. Problema este ca intampina dificultati mari de la tari care vor sa isi protejeze pietele interne.

In acest moment nu exista norme sau legislatie europeana in acest domeniu care a generat profituri estimate de 8,5 Miliarde de Euro in 2010.

Sigrid Ligné , secretarul general al Asociatiei Europene de Gaming si Pariuri a spus ca are asteptari inalte la finalul acestei intalniri si ca se pot face si se vor face progrese uimitoare printr-o mai buna cooperare si dezvoltare a unei legislatii comune in Uniunea Europeana. Ea cere niste reguli la nivel European care sa asigure protectia adecvata pentru utilizatori, dar in acelasi timp sa asigure si o licentiere corecta si transparenta a operatorilor online.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum


De aici incepe pokerul!