Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Industria jocului de poker este in pericol conform celor spuse de Daniel Negreanu

Autor: | 01/02/2012

Conform jucatorului Canadian de poker de origine Romana, Daniel Negreanu, dominatia moderna de catre generatia jucatorilor de pe internet  devine un lucru serios si face ca jocul sa devina prea plictisitor si mult mai putin popular decat inainte.

Negreanu s-a inscris prima data la un turneu de poker in 1997, iar de atunci a ajuns pe locul #3 in Poker’s All Time Money list, cu un castig total de 14.901.459$.

De-a lungul anilor, Negreanu, poate mai mult decat oricare alt jucator, a facut eforturi de a ramane „in pas cu moda”, de a se adapta schimbarilor constante pe care le suferea modul in care se juca jocul de poker. Dar el se teme ca in prezent, jocul duce lipsa de diferitele caractere care au aduc jocul in atentia publicului la inceputuri. Intr-un interviu acordat celor de la site-ul „pokerplayer”, Negreanu explica :

„Cand jocul de poker a devenit popular, aveai jucatori precum Devilfish, Sammy Farha, Doyle Brunson si Phil Ivey. In ziua de azi povestea este : ‚Am renuntat la colegiu, am facut grind la 20 de mese si asa am construit bankrollul meu.’ Povestea nu este deloc interesanta. Oamenilor li se par aceste lucruri neinteresante, pentru ca sunt plictisitoare.”

Conform lui Negreanu, problema a fost evidentiata in 2011 la WSOP, care a fost mai putin interesant decat in alti ani. A fost mai putin distractiv de jucat, sa nu mai spunem de urmarit la TV, in plus, nu s-au facut multe eforturi de a atrage publicul. Explicand ca acoperirea audientei este cruciala pentru industria jocului, Negreanu i-a numit pe Phil Laak si Antonio Esfandiari ca fiind jucatori buni pentru TV, in timp ce jucatori precum Mike Matusow, Tony G si Phil Hellmuth ar putea fi considerati nesimtiti, dar macar sunt jucatori memorabili si cu priza la public.

Aparent, o mare parte din problema consta in natura antisociala a noilor jucatori, in timp ce eticheta old-school este sacrificata in favoarea competitiei ucigatoare. Acest lucru nu inseamna mai multa audienta pentru TV, dupa cum concluzioneaza Negreanu :

„Luati-l de exemplu pe Justin Bonomo. El a participat la emisiunea noastra, si a jucat foarte bine, dar nu a spus nimic si nu cred ca oamenii il vor tine minte. Multi dintre acesti jucatori nu inteleg ca trebuie sa iti faci o anumita impresie daca vrei sa fii invitat din nou.”

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!