Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

Un indian si un japonez au intrat de azi in Team Pokerstars Pro!

Autor: | 06/01/2015

c105ea0859 Pokerstars a anuntat astazi aducerea in echipa a 2 jucatori asiatici, fapt ce subliniaza inca o data expansiunea pokerului la nivel global. Aditya Agarwal este primul indian ce face parte din echipa Pokerstars, demonstrandu-si calitatile cu succes pana acum in turneele majore ce ruleaza pe aceasta platforma, in vreme ce japonezul Kosei Ichinose este primul jucator din Tara Soarelui Rasare care reuseste sa atinga nivelul de Supernova Elitte.

Kirsty Thompson, directorul sectiei de Management a jucatorilor din Team Pokerstars Pro declara: “Semnarea unor contracte cu acesti doi jucatori din India si Japonia reprezinta un mare pas inainte pentru promovarea jocului in aceste doua tari unde pokerul nu este atat de cunoscut. Amandoi jucatorii se bucura de un mare respect in comunitatea jucatorilor de poker, iar succesul dobandit pana acum si pasiunea lor pentru joc se vor raspundi cu siguranta in randul jucatorilor din tarilor lor natale.

ADITYA AGARWAL

Jucatorul indian si-a petrecut copilaria in tara sa de origine, dar ulterior s-a mutat in Statele Unite unde a studiat Ingineria si Marketingul. In perioada facultatii a luat contact cu pokerul in timp ce urmarea show-urile TV si ulterior a devenit jucator profesionist de poker. Agarwal a jucat pana acum cu succes toate variantele de poker, iar rezultatele sale sunt de luat in seama, incluzand un “deep run” la World Series of Poker in anul 2008, unde a terminat in ultimii 100 si a castigat 51.466$, dar si un cash la EPT Barcelona in 2007 unde s-a bucurat de un premiu de 34.313$. De-asemenea a castigat cateva turnee si a facut mese finale in event-uri care au rulat in interiorul Indiei.

Agarwal declara: “Joc pe Pokerstars din anul 2004, asa ca astazi visul meu a devenit realitate. Ca un ambasador al pokerului, vreau sa contribui la raspandirea jocului in interiorul Indiei, inspirand si ajutand alti jucatori sa se bucure de poker.” Agarwal va juca sub nickname-ul “Adi Agarwal”

KOSEI ICHINOSE

Kosei a inceput sa joace poker in anul 2006 in timp ce studia engleza si afacerile in Canada. Rezultatele sale deosebite de la SCOOP-uri, WCOOP-uri si turneele majore care ruleaza duminica, precum si locurile 1 de la turneele live precum APPT, Macau Millions sau Red Dragon au fost decisive pentru aducerea sa in echipa. El joaca cu succes acum cele mai grele MTT-uri pe Pokerstars in jocurile de NL Holdem, Omaha sau Mixed Games.

Ichinose spune: “Sunt bucuros ca numele meu este asociat acum cu Pokerstars mai ales ca am cunoscut atatea succese pe aceasta platforma de poker. Gandurile mele sunt legate de viitor, sper sa raspandesc jocul ca popularitate in Asia, sa reprezint cu succes brand-ul Pokerstars in turneele internationale majore care vor rula, iar primul din ele va fi Aussie Millions spre sfarsitul acestei luni“. Ichinose va juca sub nickname-ul “Kosei Ichinose”.

Ambii jucatori vor debuta sub egida Pokerstars la festivalul Aussie Millions, care se va desfasura la Crown Casino din Melbourne spre sfarsitul lunii ianuarie si vor fi inscrisi la startul Main Event-ului de 10.600$ care va rula de pe 25 ianuarie pana pe 1 februarie.

 

 

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!