Primeste cele mai bune bonusuri, turnee freeroll si stiri de poker direct pe email!

India paraseste Pokerstars.com incepand cu data de 16 aprilie

Autor: | 28/03/2018

in 16 aprilie 2018 este ultima zi in care vom vedea jucatori din India la mesele de joc pe Pokerstars, a anuntat compania printr-un mesaj trimis atat pe e-mail jucatorilor indieni cat si la deschiderea clientului de joc. Astfel, incepand cu 17 aprilie pool-ul de jucatori indieni va fi segregat, urmand sa se lanseze Pokerstars.In ce va fi operat de Sachiko Gaming Private Limited si unde jucatorii vor avea la dispozitie jocurile de cash si turnee in moneda nationala, rupees. Stars Group a declarat ca, desi lanseaza Pokerstars.In in al doilea trimestru al acestui an, se asteapta sa treaca cativa ani pentru ca afacerea sa atinga profitabilitate si sa incaseze comisioane de licenta semnificative.
India este o piata intr-o continua crestere, pokerul cunoscand o frumoasa expansiune in ultimii ani. Aditya Argawal a devenit primul jucator profesionist din aceasta tara membru in Team Pokerstars Pro, iar Nipun Java ambasador pentru Global Poker League India lansat in anul 2017. La sfarsitul anului trecut, in India s-a organizat WPTDeepStacks, iar lansarea PokerNews India a fost facuta public de Muskan Sethi la inceputul acestui an.
Printre competitorii pe care Pokerstars.In ii va avea in aceasta tara se numara Adda52, Spartan Poker, Khelo365, PokerBaazi, PokaBunga si MPN India.

  • 88$ FARA DEPOZIT
    600$ Bonus la FullTilt
    600$ Bonus pe PokerStars
  • RSS Ultimele discutii pe forum

    • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

De aici incepe pokerul!